ansigtmasker i høj kvalitet

Ansigtsmasker i høj kvalitet

Giv din hud ekstra kærlighed og pleje!

Ansigtsmasker behøver ikke at være en del af din daglige hudplejerutine, men anvendes efter behov – og de kan være meget forskellige. Det afhænger selvfølgelig af hvordan din dagligdag ser ud – både i forhold til din hud, din tid og pengepung.

Alle vores masker indeholder 100 ml og er derfor meget økonomiske i brug – udover at være effektive og veganske.

Du kan have brug for fugt – husk vores hudceller gendannes langsommere, når vi er fyldt 25 år – så er det den blå maske du skal bruge, den er også vores mest solgte.

Herunder finder du vores ansigtsmasker.

Peeling maske

Skrubbe-masken er rigtig god i en hurtig vending, fjerner effektiv og nænsomt de døde hudceller i en håndevending og skal ikke sidde på, men vaskes af med lunkent vand. Din hud fremstår friskere og blødere. Kan anvendes som et supplement til afrens eller som afrens en gang om ugen.

Maskerne anvendes efter behov og der vil stå på produktet hvad der er tilrådeligt. Men det er også vigtigt, at du finder ud af, hvad der virker for din hud.

“Maske-tid” kan også være hyggetid, hvor du trækker i hyggetøjet og sidder med stearinlys og en god kop the. Mærker stilheden og roen indfinde sig efter en måske stresset og travl dag.

Peeling hudmaske - Ansigtsskrub
ansigtsmaske - Fugt givende

Den blå maske

Den blå maske bruges af flere makeup-artister og andre modne kvinder som et supplement under dagcremen, da den giver din hud et fugtboost og gør at huden boostes fra morgenstunden.
Din makeup holder bedre og din hud får den ekstra fugt, den har brug for. Når du bruger den under den i dagcreme, vaskes den selvfølgelig ikke af, hvilket heller ikke sker hvis du bruger den under din natcreme og lader den virke hele natten

Ekstra tip – igen den blå maske – den har så mange anvendelsesmuligheder…….
Brug den sammen med dermarolleren (den køler lækkert efter din rulning).

Rens din hud, brug dermaroller, og efter rulning smører du et ikke for tykt lag på dit ansigt og hals. Du kan sagtens komme masken omkring øjnene … og hvem har ikke brug for lidt ekstra fugt dér? Vent 10-15 minutter, og vask masken af.

Du kan sagtens lade den sidde længere, du behøver bare ikke mere tid for at få dit boost. Kom din ansigtscreme på – eller sæt eventuelt trumf på ved også at bruge under cremen – og læg din makeup.