Forskellige sammensætninger og koncentrationer af aktive ingredienser har gavnlig effekt på din hud, også i forbindelse med anti-aging. Denne opskrift på Retinol, et andet navn for A-vitamin med avocado er endnu en patenteret opskrift fra det tyske forskningslaboratorie Arcaya. A-vitaminen er blandet med avocado-olie, som giver den tørre hud glød og udstråling igen i forbindelse med din egen anti-aging behandling..

Anti-aging – Huden udglattes og vil virke tykkere og fastere

Firmaet kalder denne en skønhedsampul med ren A-vitamin. Huden udglattes og vil virke tykkere og fastere. Ampullens anti-agingindhold hjælper omgående på tør, afskallet og forhornet hud. Denne forhorningsproces vil normaliseres og huden kommer til at føles ekstra blød og smidig. Også god som en let massage ampul og til behandling af halsen og decolté. Afhængig af din huds “optagelsesevne” og hvor stort område, du bruger ampullen på, vil den højst kunne bruges i tre dage.

Efter afrens påføres indholdet og du kan massere det let ind i huden. Denne ekstra nærende ampul kan være tilstrækkelig som hudpleje om natten. men da vores hud er og reagerer forskelligt kan det være, at det ikke er godt med kun aftenpleje til lige netop din hud.

På forsiden kan du finde et hudpleje-skema og se hvilken anti-aging ampul, der passer til din hud. Ampullernes størrelse og indhold gør, at du kan mixe dem afhængig af din huds behov, de er også ekstra enemme at have med i håndbagagen, når du rejser) men i starten er det vigtigt at du ikke blander for mange slags, det vil forvirre din hud. Da jeg startede min anti-aging kur startede jeg med to slags, C vitamin om morgenen og caviar om aftenen. Begge giver også energi til din hud.

Hvis du vil have endnu mere glæde af ampullerne, kan du med fordel bruge en Derma Roller med 0,5 mm titanium-nåle til ansigtet og 0,25 mm til øjenomgivelserne, hvor huden er ekstra tynd.

Dette er en nem hjemmebehandling, som vil give din hud et ekstra boost i din anti-age behandling, jo mere du klargør din hud inden påføring af ampullen, jo bedre vil den optages i din hud og du vil hurtigere kunne se resultater.

Find vores udvalg af anti age produkter her