Eksklusiv hudpleje - screenage - Ampullab

Eksklusiv hudpleje – Screen age

Fin støvforurening er ofte årsagen til pletter på huden og rødme

Denne eksklusive og nye serie kaldet SCREEN AGE fra arcaya indeholder forskellige produkter, der er udviklet til hele ansigtet, også det følsomme øjenområde og beskytter din hud mod blåt lys, UV-lys og fint støv. Serien er vegansk, fremstillet i Tyskland under korrekt kontrol og findes i en

* ansigtscreme – Repair Creme, som kan bruges både morgen og aften,

* øjenampul, Eye Contour 

* ansigtsampul, Repair Actives og

* serum til ansigtet, Repair Serum.

Aktive ingredienser, eksklusiv hudpleje

Der er bl.a. anvendt den aktive ingrediens fra edelweis-stamceller, som kan sikre en intensiv regenerering og afhjælpe mod pigment. Stamcellerne har en utrolig genopbyggende egenskab og aktiverer hudens naturlige fornyelsesproces. Derved kan huden fornyes hurtigere og stamcellerne kan beskytte mod nye skader og fremkomsten af rynker/fine linjer. Stamceller fra planter er blevet mere udbredt indenfor de sidste 15 år. Det er vigtigt at pointere at det ekstrakt fra edelweiss planten, der anvendes. Dette ekstrakt er meget rigt på gode antioxidanter. I vores ampul- og cremeserier finder du også en ampul og dagcreme, som indeholder ekstrakter fra stamceller udvundet fra alpin-rosen.

Denne nye serie kan bruges til kosmetiske behandlinger og til hjemmebehandlinger evt sammen med dermaroller for at opnå endnu større effekt.

Huden kan fremstå mere jævn, hjælpe til at holde bedre på fugt og være beskyttende mod stråler af blåt lys.

eksklusive og nye serie kaldet SCREENING

Allerede fra 25 års alderen, …

Allerede fra 25 års alderen danner vi nye hudceller med længere intervaller. Derfor er det rigtigt både at forebygge og anvende godkendte produkter indeholdende de rigtige ingredienser til vores ansigtspleje samt kropspleje.

Afrens af din ansigtshud er vigtigt – morgen og aften. Jeg hører stadig ret ofte, at afrens nok ikke er så vigtigt…….det er jeg ikke enig i. Og jeg er slet ikke enig i, at koldt vand eller sæbe er de bedste produkter til afrens……. Der findes så mange lækre afrensningsprodukter, og du får meget mere ud af dine hudplejeprodukter efter du har renset din hud grundigt.

Afrensning af din ansigtshud er for mig et MUST morgen og aften, både for at fjerne allerede påførte cremer eller andet, døde hudceller, forurening, sved mm. Bruger du dermaroller uden at have renset af, vil du blot “køre” bakterier, snavs mm rundt i ansigtet og det duer ikke.

Efter afrens og påføring af serum i ampulform skal du anvende produkter med de rigtige ingredienser, og med rigtige mener jeg, de produkter som passer til din hud.

Vi bruger efterhånden rigtig mange enheder af elektroniske devices i form af computere, tablets og smartphones. Alle disse “maskiner” udsender det blå lys, som ikke er givende for vores kroppe. Derfor er det vigtigt at bruge produkter, der forhindrer det blå lys.

Det blå lys kan påføre dig oxidativ stress, som giver din hud/krop forstyrrelser i balancen medllem de frie radikaler og antioxidanter. Derudover fremmer det blå lys tidlig aldring og rynker.