Få dit eget Beauty Event - Ampullab.dk

AMPULLAB – NYT I DANMARK

v/hudterapeut Anne Mette Bergelius

Skarpe sabler, højt skum, perlende bobler og professionel hudplejebehandling

Venindehygge

Lær at sable champagneflasker og få et par skønne og lærerige timer sammen med dine veninder, naboer, familie eller kolleger. Jeg tager høje glas, champagne og sabel med – du skal blot sørge for, at invitere gæster til denne sjove eftermiddag eller aften.

Når vi har prøvet at sable flasker og det perlende skum er blevet hældt i de smukke glas, fortæller jeg om, hvordan du nemt og enkelt får en smukkere hud via helt enkle behandlinger, som du selv kan udføre hjemme – og dermed spare både tid og penge.

Hudplejeserien består af en række farvestrålende glasampuller, som – hver især – indeholder aktive stoffer til pleje af din hud. Fx indeholder en af ampuller fra anti aging serien den fineste caviar – dog i flydende form og helt uden fiskelugt.

Jeg lover det bliver en skøn og sjov oplevelse med Champagne-sabling og hudplejeprodukter, og hvor du både bliver udfordret og med garanti kommer til både at se bedre ud og føle dig bedre tilpas.

Arrangementet skal holdes hos dig, privat eller i din virksomhed. Ring til mig for nærmere info og priser på 53 21 57 00.

Du kan også booke et tid her:

Hvis du har noget særlig ønsket:

Skål, på gensyn og velkommen til en skøn oplevelse sammen med Anne Mette Bergelius, hudterapeut og champagne-sabler.
www.ampullab.dk
mobil 53 21 57 00