Med den smule soltid vi får i den danske ferie, er der masser af tid til selvforkælelse, vi behøver ikke fare ud af døren og tage til stranden.

Prøv følgende tip til din selvforkælelse: rens din hud ekstra godt, brug eventuelt også en peelingmaske og knæk derefter toppen af en ampul. Ampullerne er udviklet til kosmetologerne, som bruger dem i deres behandlinger og vi sikkert alle huske den fede fornemmelse huden og vi har efter et besøg hos kosmetologen eller hudterapeuten. Det er i sig selv jo en garanti for gode og virksomme produkter.

Brug den ampul din hud har brug for lige nu, anti aging, uren hud, opstramning, fugt osv. I vores produktserie indeholder ampullen det den hedder, feks aloe vera, hyaluronsyre osv. Alle ampuller er som naturlig balsam til huden.

Ampullerne er paramedicinsk fremstillet, hvilket betyder at de indeholder alle de gode ingredienser og ingen skadelige. De er 100 procent sterile indtil åbning, er nemme at have med på ferie, fylder og vejer intet. Og du sparer tid og penge ved at lave hjemmebehandlinger selv.

Fordel ampullen med doseringstoppen, som gør doseringen og fordelingen af din “hudbalsam” endnu nemmere. Efter åbning kan den holde sig i op til tre dage og under normale “hudforhold” er der til 3-5 behandlinger, så brug den morgen og aften og boost din hud. Den naturlige balsam vil hurtigt blive optaget i huden og bruger du dermaroller inden fordelingen, bliver optagelsen endnu bedre, da din hud arbejder mere med igangsætningen af nye og friske hudceller, som giver din hud glød og udstråling.

Brug ampullen i ansigt, hals og decolte efter eget valg.

Efter optagelsen af den naturlige balsam bruger du ansigtscreme på, husk med solfaktor – for selv om solen ikke skinner fra en blå himmel, er der stadig farlige stråler, som du skal beskytte dig imod.

Dermaroller og ampul er et supplement til din daglige hudpleje og det du bruger i forvejen, men din hud vil optage alle produkterne bedre efter brug af dermaroller.

God “sommer” og nyd din selvforkælelse!