Rejs let i sommerferien, og få din hudpleje med alligevel: Tag ampuller med

Ferie er skønt, men al pakningen forud? Og reglerne i lufthavnen om, hvad vi må have med? Selv, hvis du kører selv, er det bare federe at rejse let. Ikke at skulle slæbe rundt på mange og måske tunge kufferter og tasker.

Meeeen … hvad så med hudplejen? I ferien, hvor du netop har ekstra tid til at gøre noget særligt for din hud? Der ville det jo være lækkert at have det hele til sin rådighed.

hudpleje med på sommerferien

Du skal tænke ampuller! De vejer ikke en pind, de fylder ikke, går lige igennem scanneren som håndbagage, selv hvis du har mange med (der er kun 2ml i hver ampul) …  de er PERFEKTE på rejsen. Og du kan endda sammensætte dit eget rejsesæt af enkelte ampuller, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten af din hudpleje, bare fordi du skal leve ud af en kuffert. Og tilføje en eller 2, der passer til klimaet, der hvor du skal hen.

Husk solcreme – TIP: bland din hudplejende C Vitamin ampul i cremen!

uren hud

Vores 5 top-valg af hudpleje til sommerferien
Aloe Vera – Eliminér alle tegn på soltør hud. Førstehjælp ved solskoldninger, fjerner fornemmelsen af ”spændt” hud. Celleopbyggende. 100% ren aloe-ekstrakt – og uundværlig på en sommerferie.

Argan og Mango – Anturens antiaging – serum med marokkansk arganolie og mangoekstrakt. Forebygger udtørring og gælsning af din hud, beskytter mod solen og gør din hud elastisk og glat.

Hyaluronsyre – Fugt, fugt, fugt, og fylde til din hud. Den mest essentielle ingrediens for ungdommelig hud.

Best Caviar – til den modne og krævende hud. 100% caviar-ekstrakt fyldt med proteiner og vitaminer, der booster mikrocirkulation. Glatter rynker, fastholder fugt og strammer ansigtet op.

C-vitamin – perfekt til hud, der bliver sart i solen. Styrker collagen-dannelsen og hudens modstandskraft.

Rigtig god sommerferie!