Tør hud efter sommeren?

Selvom vi ikke har set meget til solen på de danske breddegrader, er vi mere ude i sommermånederne end efterår og vinter.

Ampullen Hyaluron Plus er en af vores mest solgte, som igen er på lager.

Hvis du ikke allerede er startet med at bruge vores effektive ampuller, er det optimalt at starte nu med at booste huden med REN fugt. Rens huden med rensemælk/creme, påfør skintonic og derefter knækker du toppen af ampullen….. Denne ampul er ret tyndtflydende så den er drøj i brug. Sæt et stykke staniol over toppen, lad den stå fremme på vasken/hylden så du husker at bruge den. Din tørre hud vil hurtigt optage serummet, påfør herefter dag/natcreme…

Ampullerne findes her

Få til en måned

En månedskur består af 10 ampuller, hvor du booster din tørre hud morgen og aften. Har du ekstra tør hud, eller vil du gøre endnu mere for din hud, din teint og dine fine tørhedslinier, kan du anvende en derma roller inden påføring af serum.

En derma roller er enkel at bruge – det tager fem min. og du gør det hjemme, på rejsen eller når det passer dig. Du kan nu selv udføre en ansigtsbehandling/kur uden at betale og bruge tid hos kosmetologen, nemt i vores travle hverdag. Spar tid og penge og få glæde af kosmetologens egne effektive ingredienser, det er så enkelt at bruge…..

Derma rollerne findes her

Summary
Article Name
Tør hud efter sommeren?
Description
Selvom vi ikke har set meget til solen på de danske breddegrader, er vi mere ude i sommermånederne end efterår og vinter. En af vores mest solgte ampuller er hyaluron plus og din tørre hud vil hurtigt optage serummet.
Author
Publisher Name
Ampullab.dk

Comments

comments