Tørhud - undgår tør med hundvenlige ampuller

Tør hud i ansigtet – Her er løsningen

Derfor er det en rigtig god ide at tilføre mere fugt til huden i ansigtet.

Ampullerne med serum giver dig den optimale og effektive fugtning, nemt og enkelt. Den rene serum trænger ind i huden og du kan bruge ampullen sammen med dine andre hudplejeprodukter uden problemer.

Så din rutine er således, afrens, ampul og creme. En enkelt tilsætning med optimal virkning.

Bruger du dermaroller et par gange om ugen, øger du optagelsen af ffugten med op til 200 gange. Det tager kun 5 min, så efter du har fjernet din makeup ruller du, påfører fugtserum i ampul og derefter creme.

Undgå tør hud i ansigtet

Tør hud ansigtet kan vise sig ved at være irriteret, rød, måske kløende……Kender du ikke bare det, når huden ligesom strammer?? 

Problemet er størst ved skift af årstiderne, sommer/efterår, efterår/vinter, vinter/forår og forår/sommer. Giv din hud i ansigtet fugt, når det trænger til den med de serum du finder herunder. 

Lækre cremer der sikre fugten i din hud

Her er vores bud på en rigtig lækker ansigtscreme, der kan tilføre din hud fugt når der er brug for fugten

VIDSTE DU DET OM VORES SERUM

Ampuller virker. Bedre end din sædvanlige hudpleje
Du skal bruge dem, fordi de virker.

Du kan se resultaterne, ikke gennem forstørrelsesglas eller mikroskop, men med dine egne øjne. Som regel allerede efter de første gange, du bruger dem, og du vil opleve tydelige forandringer efter 2-3 uger. Målet er at din hud skal se ser bedre ud. Ikke bare ok – men bedre.

Det gør ampullerne for dig!

Vidste du, at vores produkter

• Altid er veganske og aldrig testes på dyr!
• Produceres under de strengest mulige vilkår i Tyskland!
• Ingen parabener og unødvendige tilsætningsstoffer!

Velkommen til AMPULLAB – EFFEKTIV hudpleje.

Anne Mette Bergelius, skin coach

Derfor skal tilføje din hud i ansigtet fugt

Fra 25 års alderen går det ned af bakke med nyproduktion af hudceller.

Med alderen er vi mange der oplever, at huden ikke føles glat og blød og, at det kan føles som om, at hudstrukturen ‘revner’ og der derved kommer små linjer/rynker i overhuden. Der kan være flere grunde til tør hud, kan være arveligt.

Andre årsager til tør hud kan være, at huden er blevet beskadiget af kulde, sol, allergener og brug af sæbe.

Antallet af talgkirtler i huden og evnen til at holde på fugt falder, jo ældre man bliver. Det ser ud til, at overhudens fedtindhold er den vigtigste faktor for hudens evne til at holde på vand og virke som en barriere mod omgivelserne. Dine gener spiller også en rolle.

Huden i ansigtet bliver irriteret og sensitiv hvis den mangler fugt. Hyaluron findes i næsten hudplejeprodukter, da det er ren fugt. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten og kvantiteten.

Vinter er særlig udtørende for din hud i ansigtet

Om vinteren falder luftfugtigheden både inden- og udendørs. Vinterkulden og blæsten udenfor virker udtørrende, og det samme gør brugen af centralvarme indenfor. Når vi går ind i varmen og ud i kulden, skifter vi mellem et varmt, tørt klima og et koldt klima, og vi forstærker derved udtørringen.

Hvis du er genetisk disponeret for tør hud, er der ingen grund til at gøre det værre. Der er ingen grund til bade flere gange om dagen og for lange og varme bade udtørrer huden. Undgå overdreven brug af sæbe, brug makeupfjerner med hudvenlig pH-værdi. Dup huden tør i stedet for at gnide den tør.

Pas på solen 

Sol skal nydes i små doser. I for store doser giver sollyset dig rynker og tør hud og kan føre til hudkræft. Start med solfaktor min. 30. Brug også gerne faktor 30 under din almindelige dagcreme for ekstra beskyttelse. Solskaderne opstår først flere år senere.

Til sommerbrug bruges en lettere fugtighedscreme, hvorimod du om vinteren bruger en federe creme.

Du skal gøre noget ved tørheden, hvis ikke du ønsker linjer/rynker, for det vil være det der opstår i huden efter en længere periode med tørhed. Giv din hud en masse fugt, plej den med en ekstra fed creme eller olier.

Du kan bruge vores blå fugt ampul med ren hyaluronsyre, den blå maske (kan bruges om dagen under din dagcreme, som maske, der sidder 10-15 min eller som et supplement til din natcreme).

Find ud af hvad der passer til din hud og din pengepung. Arcayas produkter er meget effektive og drøje.