Kære kvinder og mænd!

Uren hud, fedtet hud, akneproblemer, bumser – der kan gøres noget!

Styrk din udstråling og få styr på din hud.

Kender du det, at få en grim gul dims lige midt i ansigtet?
Kender du det, at din hud fedter og ikke kan fastholde din makeup?

Kender du det, at have svært ved at finde den rigtige behandling? Kender du det, at nu gider du ikke mere? – der er sikkert ligeså mange følelser som former for “udslæt”

Hemmeligheden bag den gode behandling er TÅLMODIGHED og AFRENS MORGEN OG AFTEN!

Akne er en betændelse i talgkirtlerne, som vi har i ansigtet og på overkroppen og de producerer talg. Bliver kirtlerne tilstoppede, bliver de til “hudorme”….uf kan ikke lide det ord, får nogle billeder…..
De fleste har poblemer midt i puberten og for de fleste er det ovre sidst i tyverne.

Når du starter en ny “behandling”, skal du have TÅLMODIGHED seks til otte uger for at se et resultat, så hold ud.

Og hold fingrene væk fra bumsen, men det er så fristende at trykke den ud i troen på at den forsvinder hurtigere eller fjerne den, men du kan faktisk tilføre bakterier og gøre det værre, helingen bliver længere og optrapper ardannelsen.

Har du bumser eller andre betændelsestilstande i din hud, må du ikke bruger dermaroller som ellers er mit hit. Du forværrer din huds tilstand, idet du kan “rulle” bakterierne rundt i ansigtet. Er det ophelede ar, kan du med fordel bruge dermaroller.​

Du kan nemt lave effektive hjemmebehandlinger med dermaroller, brug 0,50 mm til ansigt, hals og decolte og 0,25 mm omkring øjnene, hvor huden er tyndere. Afrens din hud grundigt inden og start med at rulle 2-3 om ugen og om aftenen, da du bliver rød. Det forsvinder hurtigt, nålene når ikke ned og gør skade, men øger blodgennemstrømningen og giver et friskere udseende.

Husk din dermaroller er personlig, rens den efter brug, lad den lufttørre og forblive steril, så er den klar til næste rulning.