Den første er gratis …

Vi er så sikre på at du vil komme til at nyde at bruge vores serum, at vi giver dig den første gratis.

Her finder du vores 3 mest populære ampuller, som dækker 3 af de mest almindelige behov, vi møder hos vores kunder.

  • Mangel på fugt, vegansk – FUGTBOOSTER, REN HYALURONSYRE
  • Ren olie, udglattende, vegansk – ARGAN MANGO
  • Opstramning og lækker udstråling – med guldstykker – GOLDEN REPAIR

VÆLG HERUNDER!

Fugtbooster, vegansk – ren hyaluron

Normal 39,95 – Kr 0,00

Hyaluron Plus
Denne ampul indeholder ren fugt. Når serummet trænger ind i huden, fastholdes fugten i huden hvilket gør at de forskellige tørhedsområder bliver gennemfugtet.

Ampullen er særlig nødvendig hvis din hud er stresset og for tør, fordi den har været udsat for f.eks. for megen sol, vind og vejr.

Serummet indeholder en bestemt syre der kaldes Hyaluron. Denne syre er kendt for at være et virksomt stof mod tørhed og rynker, da serummet stimulerer keratinet i hudens hornlag. Dette gør at huden holder på fugtigheden i de dybeste lag af huden. Ved at bruge denne ampul opnår du hurtigt en vedvarende udglatning af huden.

Resultatet kan ses i form af en visuel “udfyldning” af rynker og fine linjer i din hud.

Argan Mango

Normal 39,95 – Kr 0,00

Naturlig anti-aging med værdifulde olier.

Denne ampul indeholder serum med arganolie fra Marokko, hvilket et af naturens egne anti-aging-produkter.

Den består af minimum 80 % umættede fedtsyrer og forebygger udtørring og ældning af huden. Serummet beskytter også mod udefrakommende påvirkninger. Mangoekstrakten bevirker, at huden ser elastisk og sund ud, og giver ru hud ny smidighed.

Serum med en opstrammende effekt

Normal 39,95 – Kr 0,00

Denne ampul indeholder et energigivende serum med en opstrammende effekt.

Guldekstraktet i serummet giver huden ny energi og et strålende udseende og kaviarekstraktet forkæler huden med maksimal pleje. Ampullen er egnet til midaldrende hud, som kræver mere pleje.

Sådan bruger du den
Fordel indholdet på ansigt, hals og decolte.

NB:
Denne ampul må IKKE rulles ind sammen med dermaroller, men kan påføres efter din rulning

 

Derfor ampullab.dk

Jeg har altid interesseret mig for at pleje min hud, det giver sådan en god følelse i maven og en fin udstråling. Jeg bliver ganske enkelt gladere, når jeg føler mit udseende er i orden.

Med mine mange års erfaring som hudterapeut ved jeg at markedet er fyldt med fine og effektive produkter. Mange hudplejeserier fordrer at du bruger hele serien, og denne omskiftning til andet produkt orkede jeg ikke mere, det hører jeg også fra mine veninder.

Jeg har i nogle år søgt efter produkter, som er ligeså gode og effektive som dem kosmetologen bruger, derfor tog jeg på den internationale skønhedsmesse i Dusseldorf i maj 2015, hvor hele verden var tilstede!

Resultatet er at vi nu har Ampullerne i Danmark, og jeg er glad for at kunne give dig en mulighed for at prøve dem selv.

Anne Mette
Ampullab.dk