Sådan får du fyldigere og større læber

Sådan får du fyldigere læber

– få mere volumen uden brug af kunstige midler

Siden Kylie Jenner introducerede sine fyldige læber har kvinder verden over ønsket at få mere fyldige læber.

Siden Kylie viste sig med større læber har mange skønhedsbloggere, influencere og berømtheder vist sig med ”store” læber” på Instagram, hvor der er brugt fillers. Men hvad med os, der ønsker fyldigere læber, uden bruge af en nål og indsprøjtninger i læberne.

Fyldigere læber uden brug af nåle

Idag findes der heldigvis muligheder for fyldigere læber, bl.a. ampullen fra arcaya VOLUME LIPS.

Ampullen indeholder opstrammende serum, som giver mere volumen og elasticitet af dine læber. Styrker læbevolumen og læbekontur.

Ampullens indhold er vegansk serum med jojoba olie (som er den olie, der minder mest om vores egen huds olie), sheasmør (fra nødderne af frugten på shea træet og mint ekstrakt (virker både beroligende og frisk på huden).

Naturlig løsning til større læber
Denne løsning med ampullen er også langt billigere. Og nemmere – du kan gøre det selv og når det passer dig. En ampul rækker langt, prøv dig frem – for intet at indholdet eller metoden vil skade din hud eller læber.

Grundet indholdet af sheasmør er det vigtigt at du masserer væsken ind, da denne smør giver de bedste resultater ved lidt massage. Allerede efter den første påføring synes læberne fyldigere og mere velplejede, og evt. små rynker i læbekanten er reduceret.

Få større læber naturligt

Fyldige læber gør dig smukkere

Hold op, hvor ser vi forskellige ud – Hår, hud, kindben, pander, næster og læber. Gudskelov, at der er den store variation, som gør det sjovt og interessant at se på og møde nye mennesker … uanset alder.

Men vil du vide, hvad folk helt generelt betragter som et tegn at være smuk? – Ja, fyldige læber betyder noget
Et studie af over 350 kvinder, lavet i samarbejde med 7 internationale universiteter viser, at det handler om læberne. Selv om du har rynker, poser under øjnene, hamsterkinder og gråt hår… kan du samtidigt fremvise fyldige faste læber? Så vil omverdenen automatisk vurdere dig som yngre. I hvert fald i forhold til den person ved siden af, som har smalle læber.

Du har garanteret passet godt på dine læber

Dine læbers form og fylde er genetisk bestemt, og de er fyldigst, når du er blevet voksen, men stadig er ung. Fra 30-års alderen begynder læberne at blive smallere, når du måler midt på munden fra toppen af overlæben til underlæbens nederste kant – og det er igen genetisk bestemt. Ydre faktorer har meget lille indflydelse på læbeformen, og det har intet at gøre med, om du fx er meget i solen.

Så – hvis du her og nu skal gøre bare én ting for at se en anelse yngre ud, så se, hvad du kan gøre for at få lidt mere volumen på læberne. Det handler om fylde og det handler om glatte læber.

Filler uden injektioner
Prøv Volume Lips. Serummet i ampullerne (der er 5 i æske til bare 199, og de holder mindst 1½ måned) klarer de to vigtigste opgaver.

Vil du læse mere om starten på trenden, så se mere om Kylie Jenner historie her

– Serum gør dine læber mere voluminøse og
– Serum plejer huden omkring læberne.

Du kan se synlig forskel med det samme på dine læber, og får en løbende forbedring i den periode, du bruger serummet.

Større læber uden smerte
Behandlingen er endda både enkel og smertefri:
Morgen og aften bruger du serummet generøst på både læberne og huden omkring munden og masserer det godt ind. Du vil hurtigt se en tydeligere læbekontur og formindskede rynker omkring selve læberne.

Selve læberne kommer straks til at se glattere ud, hvor også de små linjer bliver mindre tydelige. Brug serummet løbende for en mere varig effekt. Så snart serummet er trængt ind, kan du bruge læbestift, lipgloss osv., som du plejer.