Makeupfjerner og rensegel

Makeupfjerner er ikke bare makeupfjerner

Brug rensegel – Den bedste makeupfjerner

Vand, sæbe og en vattot er IKKE nok – brug makeupfjerner

– Derfor skal du rense din hud omhyggeligt …

Du fjerner ikke kun makeup men også dagens snavs

Det er ikke bare for at fjerne din makeup igen. I løbet af dagen bliver huden snavset af blandt andet forurening, bakterier, luftens partikler, fedt og døde hudceller.

Når du vasker og renser ansigtet hver dag – morgen OG aften, bliver det rent og ser friskere ud. Ellers ville alle partiklerne gradvist bygge op uden på din hud.

 

3 trin til rigtigt at rense din makeup af din hud

Hvordan gør du det så rigtigt?
Til hverdag skal du lave 2-trins rens. Det betyder, at du renser af 1 gang med dit valgte milde renseprodukt. Husk at bruge det rigtigt, og bruge det omhyggeligt. Derefter renser du en ekstra gang med en skin tonic, hvor du får det sidste med – alt det, du ikke kan se – så du efterlader din hud helt rent og klar til plejeprodukter.

En til 2 gange om ugen, ikke mere, renser du din hud med en skrubbemaske, der fjerner alle døde hudceller og dybderenser.

Sværere er det ikke.

Du får bedre fugtet hud, når det er afrenset

Når du renser din hud regelmæssigt med rensegel og bruger en god fugtighedscreme, hjælper du din hud til at bevare fugten. Dehydreret hud føles ujævn, rynket og aldrende, og sådan ser den også ud.

Når du renser din hud af, hjælper du huden til at holde det rigtige PH-niveau, som igen hjælper huden med at holde på fugten og de gode ingredienser i dine hudplejeprodukter.

Produkternes virkestoffer har også langt nemmere ved at trænge ind i huden, når den er nyrenset

Du får friskere, sundere hud med mindre risiko for akne
De små kirtler under huden producerer olie, der kaldes sebum, som hjælper med at beskytte huden mod påvirkninger udefra. Kirtlerne burger de små porer I huden som stier til at få sebum ud på huden, hvor det fine olielag kan danne en barriere, som bremser bakterier og andre skadelige faktorer.

Hvis du har for snavset hud, bliver porerne tilstoppede af sebum-olie, sved og døde hudceller. Uden sebum-laget på ydersiden af huden har bakterierne bedre adgang og kan skabe betændelse. Den betændelse kan skabe akne. Gentagne tilstopninger kan også udvide porernes størrelse.

Når du renser omhyggeligt, lader du din hud fungere, som den er beregnet til, og du får pæn frisk hud og mindsker risikoen for akne-udbrud.

Hvad sker der, hvis du holder op med at rense?
Hvis du holdt helt op med at rense din hud, bliver dine porer tilstoppede, og du ville sandsynligvis udvikle ret voldsom akne. Din hud vil også opleve en combination af voldsom rødme, tørhed og irritation, fordi den ikke bliver fugtet. Din hud vil se snavset, fedtet og gammel ud.

Sandsynligvis vil den også klø så meget, at du hele tiden kradser dit ansigt. Måske kradser du hul, og skaber endnu flere indgange for bakterier, der skaber infektion.

Så SELVFØLGELIG renser du din hud af for makeup!