irriteret hud, rosacea

Irriteret og sensibel hud, her er løsningen

Lider du af rød, sensibel og irriteret hud? Så kan vi hjælpe dig

Vores hud udsættes dagligt for hårde konstante påvirkninger, og særligt det nordiske klima kan især i vinterhalvåret lægge et ekstra pres på huden.

Derfor er det ekstra vigtigt at passe godt på huden, især hvis man har tendens til rød og irriteret hud.

Derfor skal du bruge ampuller med serum sammen med dine cremer

Hos Ampullab tilbyder vi en ny og revolutionerende måde at pleje din hud på, nemlig ved at de virksomme stoffer pakkes ind i en mindre lukket ampul.

På den måde kan du tilføre din hud de nødvendige plejemidler meget mere direkte og dermed opnå en bedre virkning. Almindelige cremer indeholder desuden en større mængde tilsætningsstoffer, for at cremen kan holde sig og undgå bakterievækst.

Dermaroller

Ved at bruge vores dermaroller, som en del af din hudplejerutine, (2-3 gange om ugen), opnår du en en friskere og mere modtagelig hud. Huden er mere modtagelig fordi dermarollerens nåle stimulerer hudens dybe lag og hjælper den med at optage dine andre hudplejeprodukter

VIDSTE DU DET OM VORES SERUM

Derfor er Ampullabs produkter optimale til rød og irriteret hud

Ampuller med den effektive og koncentrerede serum er optimale til tør og irriteret hud, fordi de indeholder en unik kombination af aktive biologiske stoffer, som både lindrer og behandler huden.

Ampullerne fungerer på to måder; de behandler direkte rødme og irriteret hud, og samtidig modvirker de aktivt rødme i at opstå.

Vores anti-rødme ampuller gør følgende: de tilfører huden fugt og er med til at give en naturlig ansigtsfarve.

Vidste du, at vores produkter

• altid er veganske og aldrig testes på dyr?
• produceres under de strengest mulige vilkår i Tyskland?
• Bruges af kosmetologer og skønhedsklinikker verden over?

Hvorfor får man rød og irriteret hud?

Der kan være mange forskellige typer af årsager til rød og irriteret hud, og vi anbefaler altid, at du kontakter din læge og får undersøgt, om der er en behandlingskrævende årsag.

Hvordan kan man forebygge rød og irriteret hud?

Idet man ikke kender den eksakte årsag, kan man ikke direkte anbefale eller fraråde bestemte ting, men det er dog anerkendt, at man skal være opmærksom på, at følgende kan forværre eller få tilstanden til at blusse op:

• varme drikke
• stærkt krydret mad
• alkohol
• evt. stress
• sol

Særligt omkring Rosacea:

En af de typiske årsager til rød og irriteret hud er ”rosacea”, som er en inflammatorisk lidelse, der rammer ansigtet. Rosacea er en kronisk lidelse, som ubehandlet ofte forværres – det er derfor vigtigt at tale med sin læge om problemet og få undersøgt, om det er rosacea, der er årsagen.

Rosacea er en hudlidelse, som ikke kun rammer fysisk, men som også rammer selvtilliden. En hudlidelse som kan give anledning til mange frustrationer, bekymringer og forsøg med forskellige behandlinger.

Rosacea er en kronisk irritationstilstand i ansigtet, som oftest rammer 30-50-årige og flere kvinder end mænd.

Tilstanden ses i form af rødme i huden, som senere kan udvikle sig til karsprængninger. Nogle oplever også tør hud som følge af lidelsen. Derudover kan det prikke og smerte i huden.

Hvordan kan du behandle Rosacea?
Rosacea forsvinder ikke uden behandling, der som ofte vil være medicinsk. Sideløbende med den medicinske behandling er det vigtigt at pleje huden med præparater til særlig sensitiv og irriteret hud.

Samtidig er noget af det vigtigste, at du er omhyggelig med at bruge solbeskyttelse, og at solbeskyttelsen indeholder så få tilsætningsstoffer som muligt.

Læs mere om rosacea her