Uren hud - Her finder du løsningen på uren hud. Ampullab.dk

UREN HUD, her er løsningen

Uren hud. Problemer med uren hud kan opstå i puberteten hvor der sker en øget produktion af fedt og talg, men vi oplever også flere kvinder, hvor der pludselig kan forekomme uren hud, dog i mindre grad end i puberteten og det kan skyldes hormonændringer, men også kosten har indflydelse på din huds renhed samt vædskeindtagelse (vand), motion, frisk luft m.v.

Uren hud kommer også af makeup
uren hud - bumserJo kraftigere makeup, du bruger (tit for at dække for dine urenheder), jo mere lukker du for hudens porer og derfor er afrensning med effektive ingredienser og enzymer meget vigtigt. Når hudfedtet mindskes, kan talgkirtlerne blive fyldt med affaldsstoffer og der kan forekomme hudorme, talgknopper, bumser mm.

Der er findes mange produkter mod problemet, og det kan være svært at finde den rigtig kur. Jeg er overbevist om at produkterne herunder fungere. Jeg har selv testet dem op mod andre produkter – men aldrig med sammen gode resultat.” Anne Mette.

Uren hud og bumser kan udvikle sig til akne og små ar. Disse ar kan som oftest reduceres med dermaroller eller derma pen.

5 gode råd mod uren hud og bumser

1 RENS HUDEN
Rens din hud morgen og aften med et mildt produkt, der fjerner fedt, bakterier, sved, snavs og døde hudceller fra overfladen – dermed kan du forhindre, at talgkirtel-udførselsgangene stopper yderligere til.

2 UNDGÅ OLIE
Bumser kommer som følge af en overproduktion af fedtende talg, så undgå olierige produkter til huden – især fede natcremer.

3 STOP SKRUBBERIET
Eksfolierende renseprodukter er ikke en god idé, hvis du lider af uren hud. De kan nemlig skabe lokal irritation i eksisterende bumser og i værste tilfælde sprede rødmen og betændelsen til omgivelserne.

4 FÅ LIDT SOL
Sol virker bedrende på uren hud, hvis du har mange hudorme, men det skal gøres med forsigtighed. Har du røde forandringer på huden efter bumserne, skal du ikke ud i solen, for så kan du få pigmentforstyrrelser med i købet.

5 UNDGÅ MAKEUP
Makeup kan virke provokerende og tilstoppende på en uren hud – især hvis den indeholder olie. Så hold dig evt. til kohl og mascara i hverdagene.