Ansigtscreme er til at for giv din hud det den har brug for

Dagcreme

Din dagcreme skal beskytte huden i dit ansigt mod de daglige påvirkninger som forurening fra luften, solens stråler, vinden, blæsten, regnen mm. Vi er mange som dagligt er ude i den friske danske luft. Ansigtscremen beskytter din ansigtshud og nogle dagcremer fremstilles også med solfaktor.

De frie radikaler i ansigtscremerne beskytter din hud og vælger du en dagcreme med solfaktor, er der mere kemi i cremen. Men huden skal jo også beskyttes, husk blot at jo højere solfaktoren er, jo flere ingredienser er der i cremen på den konto.

Solfaktor-ingrediensen kan også nedsætte virkningen af de aktive ingredienser til minimering af rynker og fine linier. Derfor anbefaler vi at du bruger cremer med solfaktor fra ca. 1 april til 31 oktober – her får huden størst glæde af den tilsatte solfaktor.

Natcreme

Huden i ansigtet skal genopbygges om natten, så giv så meget næring som muligt.

Og jo ældre vi bliver jo mere fugt har huden brug for. Og masser af næring, derfor indeholder natcremer til ansigtet i regelen meget mere nærende ingredienser end en dagcreme. Natcremen smøres i ansigtet om aftenen inden du går i seng.

Cremen har til formål at genopbygge huden i ansigtet, efter den har været “på” i løbet af dagen. En god natcreme kan med fordel påføres i rigelig mængde, da du ikke skal tage højde for efterfølgende påføring af makeup.

Giv din hud i ansigtet et boost

Vil du give den et ordentligt boost, bruger du ampuller med serum efter din afrensning af makeup og før natcremen.

Ampullerne fåes i forskellige sammensætninger…..så kan evt. rynker blive reduceret, huden kan blive fastere og fugtet igennem hele natten. Huden hjælpes med bl.a. hyaluronsyre og kollagen, effektive ingredienser som fremskynder hudens egen fornyelsesprocessen over natten.

Du finder mere om ansigtcremer her …