Skønhedsprodukter til de fine linjer omkring fine øjne

De fine linjer omkring øjnene

Her finder du vores produkter til de fine linjer omkring dine øjne.

Ikke alle bruger øjencreme, men det kan afhjælpe mørke rander, hævelser, tør hud og mininere fine linjer. Mænd med bekymringsrynker elsker serum fra ampullen, da den selvfølgelig ikke virker “cremet”.

Som alt andet hudpleje anbefaler vi at gøre ekstra for vores hud efter de 25 år.

Øjenområdet er omend endnu mere udsat, tænk de mange bevægelser vi foretager hele tiden udover at huden omkring er fritlagt og modtagelse for sol, vind og vejr….nogle sværger til creme andre til serum i ampulform.

Du kan som i resten af dit ansigt tilføje – og det er nødvendigt – ekstra fugt, som gør den tynde hud omkring øjnene mere blød og udglatter.

Det er og bliver en smagssag for begge er effektive.

De fine linjer omkring øjnene

Kollagen og elastin

Vores huds kollagen og elastin bliver sammen med os ældre og derfor bliver huden mere slap med tiden. Så sørg for gode hudplejeprodukter, en sund kost og nok søvn.

Øjenplejeprodukter i form af creme eller serum er som aftest lidt mere rig i konsistensen, da huden ved øjnene oftest er mest tør og det er vigtigt, at du får fugtet og plejet øjenomgivelserne hver dag morgen og aften.

Når solen titter frem igen, altså i perioden april til oktober (her i Danmark) er en form for solbeskyttelse også en god ting. Så efter brug af serum kan du være ekstra god ved din tynde hud, nemlig ved at påføre solbeskyttelse ovenpå.

Brug kun lidt ad gangen og dup produktet forsigtigt rundt om øjnene og lad det trænge ind, husk rigeligt til “kragetæerne” (det er området ud for øjet hen mod håret) lige her, hvor smilerynkerne starter. Brug serum før alt andet, altså før din dagcreme og/eller farvede creme, concealer, makeup mv.

Beskrivelse af det virksomme øjenlys-ekstrakt

Ekstraktet af øjenlys-ekstrakt indeholder flavonoider, der har særlig helbredende virkning på hævelser omkring øjnene og øjen træthed. Det er en iøjnefaldende urt, der vokser på naturlige græsgange.

Effektiviteten af øjenlys er længe blevet dokumenteret i det europæiske farmakopé fra det 14. århundrede, som blev betragtet som effektivt for alle øjensygdomme. Blandt de bedste blandinger til vestlig urtemedicin, er det mest berømte øjenlys græs.

Siden middelalderen er eyebright græs blevet brugt som en øjen tonic i Europa. Produktet er udpeget som et naturligt supplement til øjenpleje af læger i Europa og er kendt som de “drikkelige øjendråber”.