Dermaroller - Find din originale dermaroller på Ampullab.dk

Dermaroller, brug en dermaroller til hudpleje og få en frisk hud

Dermaroller, en behandling med roller er 100 % naturlig og gør ikke ondt. Huden reparerer sig selv og skaber selv det fantastiske resultat. Ved regelmæssig hudpleje med brugen af en dermaroller vil du hurtigt se et resultat. Huden bliver friskere og yngre at se på.

Rolleren kan både benyttes hudpleje i ansigtet og på kroppen. Det er en meget enkel behandling at udføre og en ansigtsbehandling tager ikke mere end 5 min pr. gang. Kan gøre hjemme, når det passer dig.

Dermaroller hjælper med til at fornye din hud
I 40 års alderen opdager man måske hudproblemer, som man aldrig har bemærket før. Ofte sker der en nedgang i hudens fugtbalance, hvilket resulterer i en tyndere og mere tør hud. Disse ændringer er forårsaget af mangel på hormoner i huden. Dette kan resultere i dehydreret hud, ujævn hudstruktur, en grå/trist hudtone samt sensitiv hud.

Allerede efter 2 – 3 uger vil du opleve en glattere og flottere hud.

Brug dermaroller til hudpleje
DermarollerEn roller, hvor du sammen med serummet ruller det ind i huden eller påfører lige efter du har rullet med din roller, vil åbne hudens porrer og alt det du påfører efter denne behandling vil blive bedre optaget. Undersøgelser viser rigtig mange gange forbedring af optagelsen af dine produkter.

En kunde fortalte mig forleden, at efter hun er begyndt med roller bruger hun mindre af hendes dag- og natcremer og det er jo en dejlig erfaring. Du får ganske enkelt mere ud af dine hudplejeprodukter, når der arbejdes med huden. En rulning tager ca 5 min. og du skal gøre det et par gangen om ugen, bedst om aftenen.

Og hud med glød og udstråling får os også til at føle os bedre.

Hudforryngelse med rolleren
DermarollerDu vil opleve, at du får meget mere ud af dine produkter, specielt forskellige fugtgivere, da huden er åben og modtagelig efter brug af dermaroller.

Rensning af dermaroller
En roller er personlig og må ikke benyttes af andre. Efter brug skylles din dermaroller under vand, pas på du ikke skader nålene. Spray din roller med 2-3 pust rens og lad den lufttørre.

Igen positive tilbagemeldninger…..

Hvor er det skønt at sælge hudplejeprodukter der virker……… igen mødte jeg en meget tilfreds kunde, som de sidste to måneder har brugt dermaroller og ampuller. Hun kan mærke at hendes hud er blevet blødere, har fået mere teint og at hendes hud bedre optager hendes dag- og natcreme.

Hun købte et sæt med 2 stk dermarollere, hhv med 0,50 mm og 0,25 mm nåle.

Idag er hun som jeg “afhængig” af dermaroller og ampulbehandlingerne, som hun selv kan lave hjemme, når der er tid og ro til det. Hendes hverdag er også travl, men når ungerne er puttet, er der ro til selvforkælelse, nemt og enkelt.

Først renser hun sin hud. Til ansigt og hals bruger hun 0,50 mm og ruller i vandrette og lodrette rulninger, fire gange i hver retning. Omkring øjnene og på selve øjenlåget bruges 0,25 mm.

Du kan nemt bruge dermaroller til hjemmebehandlinger, for med nåle op til 0,50 mm behøves ikke bedøvelse. Det gør ikke ondt, og der kommer ikke blødning. Huden bliver sikkert rød de første gange, men du aktiverer huden – collagen og elastin produktionen sættes naturligt igang. Brug den max hver anden aften. Afrens den med klorhexidin eller andet rensemiddel, lad den lufttørre og læg den tilbage i det medfølgende etui, så er den steril og klar til næste rulning. Tag dermaroller og ampuller med på ferien, fylder og vejer minimalt i din toilettaske.

Efter rulningen ryster du din ampul, som er udviklet med forskellige virkestoffer mod uren hud, rødme/rosacea, anti aging, slap hud. Du tager en kleenex omkring toppen og knækker ampullen. Tryk ikke for hårdt, knæ den…… idet ampullen er lavet af glas. Den er dermed 100% steril indtil åbning. En ampul rækker til 2-4 behandlinger og du bruger den morgen og aften.

Hudplejen trænger nemt ind i huden og er den vandbaseret kan du bruge den omkring øjnene. Kort tid efter tager du din natcreme eller dagcreme på, som du plejer.

Læs mere om behandlinger med roller på Wikipedia