DERMAROLLER

Ved at bruge vores dermaroller, som en del af din hudplejerutine, (2-3 gange om ugen), opnår du en en friskere og mere modtagelig hud. Huden er mere modtagelig fordi dermarollerens nåle stimulerer hudens dybe lag og hjælper den med at optage dine andre hudplejeprodukter. Du vil kunne se forskel på din hud allerede efter 2-3 uger.

 

 

Vi tilbyder dermaroller i høj kvalitet til hjemmebehandling –

0,5 mm til ansigt, hals og decolte, og 0,2 mm til øjenomgivelserne.

 

Rens din hud grundigt.

 

Brug dermaroller (bedst om aftenen, da du bliver rød de første gange) 2-3 gange om ugen – rul 4 gange i hver retning, lodret og vandret, ikke på skrå og løft dermarolleren mellem strøgene. Brug aldrig mere end 0,50 mm nåle til hjemmebrug. Husk at din dermaroller er personlig og skal afrenses efter brug med klorhexidin, sprit eller kogende vand og derefter lufttørre.

 

Din hud er nu klar til at optage serummet fra ampullerne. Knæk toppen af ampullen i en kleenex (tryk ikke for hårdt, det er glas), der er til 2-3 dages behandling i en ampul afhængig af din huds tilstand. Sæt pipetten på og brug ampullen morgen og aften for størst og hurtigst effekt. Mærk/se hvordan din hud reagerer. Vi tilråder at booste huden med samme variant i 2-4 uger. Dannelse af nye hudceller tager ca 28 dage.

 

Dup serum i ansigt og på hals, lad det trænge godt ind inden brug af creme – er ampullen vandbaseret, kan du bruge den omkring øjnene og spare øjen-cremen. Brug dag/nat creme som du plejer, kig i webshoppen og se hvilke slags vi har. På hjemmesiden finder du også en video med hårfjernings-spiralen BeautyPiler, et produkt du kan bruge hjemme, når det passer dig. Fjern ansigtshårene uden brug af pincet, lys, lup el.lign.