DermaRoller

En dermaroller forbedrer din huds evne til at danne collagen

En dermaroller stimulerer bl.a. dannelsen af collagen, som forbedrer udseendet af ar, fine linier, rynker, acne ar, strækmærker, tørhedslinier og appelsinhud. Endvidere hjælper en roller på optagelse af nærig til huden, således vil din hud optage cremer op til 200 gange bedre end før en behandling.

Sådan fungerer en dermaroller
Dermaroller er en lille rulle dækket med nåle, som man ruller hen over huden for at forårsage en lokal “irritation” i hudens struktur. Dermaroller laver tusindvis af mikroskopiske huller i hudens overflade.

dermaroller god mod rynker

I løbet af 5 minutter kan man skabe 500.000 mikrokanaler, som opfattes af huden som småskader.
Huden går straks i gang med at reparere på skaderne. Denne proces stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kollagen og elastin giver huden styrke og elasticitet og dine ar, rynker samt strækmærker bliver mindre synlige.

Ved at bruge vores dermaroller, som en del af din hudplejerutine 2-3 gange om ugen, opnår du en en friskere og mere modtagelig hud.

Sådan bruger du din dermaroller til hjemmebehandling

– Brug 0,50 mm til ansigt, hals og decolte, og 0,25 mm til øjenomgivelserne.
– Rens din hud grundigt.

Brug dermaroller (bedst om aftenen, da du bliver rød de første gange) 2-3 gange om ugen – rul 4 gange i hver retning, lodret og vandret, ikke på skrå og løft dermarolleren mellem strøgene.

Husk at din dermaroller er personlig og skal afrenses efter brug med klorhexidin, sprit eller kogende vand og derefter lufttørre.

Til hjemmebehandling må vi ikke bruge “større” nåle end 0,50 mm. Bruger du mere end dette, vil jeg anbefale at du får behandlingen udført hos en kosmetolog, idet der skal følges strenge retningslinier for korrekt anvendelse. Du kommer længere ind i huden med større nåle end 0,50 og dermed øges risikoen for forkert behandling, som kan skade din hud og ikke mindst give dig en bakteriel skade. Der skal også bedøvelse til, så den nemme og næsten smertefri hjemmebehandling får et andet setup. Kosmetologen vil påføre en creme, som skal virke inden behandlingen startes, så den tidsbesparelse og den økonomiske besparelse forsvinder jo helt. Derfor synes jeg at hjemmebehandlingerne er et hit!

Du bruger 0,25 mm til øjenomgivelserne, 0,50 til ansigtet og hals/decolte. Vi anbefaler at du bruger dermarollerne 2-3 gange om ugen. Start om aftenen, da din hud bliver rød. Afrens altid grundigt dit ansigt samt fjern din øjenmakeup, det er vigtigt at din hud er ren, således du ikke kører bakterier, snavs og lignende rundt i ansigtet – og rul med den rensede dermaroller i lodrette og vandrette strøg henover dit ansigt, hals og decolte fire gange i hver retning.

Brug 0,25 omkring øjnene, fire strøg under øjnene, hvor der kan forekomme “poser”, mørke rande, talgknopper osv. Kør ligeledes fire strøg ud for øjet, der hvor vi har “kragetæer” og til sidst ovenpå øjenlåget. Jeg bruger 0,50 på selve øjenbrynet og sætter dermed gang i blodcirkulationen og øger hudcelleproduktionen.Din hud er nu klar til at optage serummet fra ampullerne. Knæk toppen af ampullen i en kleenex (tryk ikke for hårdt, det er glas), der er til 2-3 dages behandling i en ampul afhængig af din huds tilstand. Sæt pipetten på og brug ampullen morgen og aften for størst og hurtigst effekt. Mærk/se hvordan din hud reagerer. Vi tilråder at booste huden med samme variant i 2-4 uger. Dannelse af nye hudceller tager ca 28 dage.

Dup serum i ansigt og på hals
Dup serum i ansigt og på hals, lad det trænge godt ind inden brug af creme – er ampullen vandbaseret, kan du bruge den omkring øjnene og spare øjen-cremen. Brug dag/nat creme som du plejer, kig i webshoppen og se hvilke slags vi har.

Du skal huske grundig rens af din ruller med klorhexidin eller lignende.
Efter afrens lader du rolleren lufttørre og lægger den tilbage i det medfølgende etui, som beskytter mod bakterier. Den er klar til brug og nem at transportere med alle steder. Din dermaroller er dit personlige redskab til hjemmebehandling og må ikke deles med andre.

Der kan være forhold i en andens hud, som ikke er gunstig for din – og prisen for en dermaroller ligger på et niveau. hvor vi alle kan deltage. Du kan jo sammenligne din investering med et besøg hos en kosmetolog.

98% af vores hud er collagen

98% af vores hud er collagen, og jo ældre vi bliver vi bliver, jo langsommere bliver gendannelsen af alle mulige forskellige celler i vores hud og krop. Vi gendanner derfor ikke collagen så hurtigt som tidligere. Derfor er det så vigtigt at få gang i huden, så den også producerer collagen og dermed formindske fine linier og rynker og bevare vores hud smuk, ren og sund hud med glød og udstråling.

Dermaroller anvendes både forebyggende og som behandling af fine linier, rynker, ar og generelt hvor huden skal styrkes.

Dermarolleren laver små microhuller i din hud og forøger dermed aktiviteten og cellefornyelsen i huden så collagen og elastin produktionen aktivieres og der produceres nye hudceller. Det tager tca 28 dage for en hudcelle at forny sig, så du vil hurtigt se et resultat på din hud, den får mere glød, når du bruger din dermaroller og den øgede produktion af collagen og elastin vil give dig en yngre, smukkere og fastere hud.

Nålene nedbryder hudens barrierefunktion, hvilket betyder at huden er åben og modtagelig for effektive stoffer, som kan arbejde dybere i huden og give større effekt.

Når du har rullet, bruger du ampullen som indeholder de aktive ingredienser der nu kan trænge bedre og hurtigere ind i din hud. Du vil opleve at ampullen absorberes hurtigt.

Vores dermarollers er af titanium og ruster derfor ikke ifm med fugt eller vand.

Dermarolleren, som jeg sælger i størrelse 0,25 mm og 0,50 og sælges til nedsat pris for et sæt, har 540 micronåle lavet af titanuim og er CE mærket, som er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen.

Se mere om dermaroller og brugen af dem her.