Om ampullab

Min personlige historie

Jeg har altid interesseret mig for at pleje min hud, det giver sådan en god følelse i maven og en fin udstråling. Jeg bliver ganske enkelt gladere, når jeg føler mit udseende er i orden.

Med mine mange års erfaring som hudterapeut ved jeg at markedet er fyldt med fine og effektive produkter. Mange hudplejeserier fordrer at du bruger hele serien, og denne omskiftning til andet produkt orkede jeg ikke mere, det hører jeg også fra mine veninder.

Jeg har i nogle år søgt efter produkter, som er ligeså gode og effektive som dem kosmetologen bruger, derfor tog jeg på den internationale skønhedsmesse i Dusseldorf i maj 2015, hvor hele verden var tilstede!

Stor opmærksom gjorde mig nysgerrig

Jeg oplevede flere stande, hvor kvinderne flokkedes omkring (det er samme option som når du leder efter en god restaurant, der hvor der er liv, er maden god) og en af dem var arcaya, det tyske verdensomspændende ampul-laboratorie, som ikke var præsenteret i Danmark, men det er det nu! Jubi

Jeg købte produkter, testede dem samtidig med en kosmetolog og vi kunne begge sige??, mærke og se forskel på huden.

I min travle hverdag er dette et nemt ekstra tiltag, der kan gøres for at give huden et boost, glød og fugt. Min derma roller sørger for at ampullen kommer endnu nemmere ind i huden og arbejder sammen med den om at danne nye friske celler. Min hud ser ganske enkelt friskere ud, fordi aktiv hud syner og føles bedre end en inaktiv hudoverfalde.

Så jeg sparer tid og penge, kan lave mine egne kosmetologbehandlinger derhjemme og på ferier, lige når det passer ind i min travle hverdag!

Når vi afholder venindeaftener er stemningen i top, vi griner, giver hinanden fif, netværker samtidig med vi nyder et glas bobler!

På gensyn!

Anne Mette