Undgår tør hud og tørre pletter på huden
Sådan undgår du de tørre pletter på din hud
Allerede fra 25 års alderen går det langsommere med at danne nye hudceller.
Derfor er det vigtigt at du selv gør hvad du kan, hvis du vil bevare gløden, udstrålingen, spændstigheden og hjælpe din hud med at være så lækker som muligt.

Jeg hører disse indvendinger når vi snakker hudpleje – jeg får ofte at vide at min hud er pæn og velplejet……og derfor bliver der spurgt til, hvad jeg gør og hvilke produkter, jeg bruger:

  • jeg har ikke tid til at gøre det du gør
  • jeg har ikke råd til at bruge penge på mange produkter,
  • jeg orker ikke at rense af morgen og aften, som du siger jeg skal
  • Måske har du også hørt folk omkring sige sådan??
Anne Mette

Du har sikkert selv dine egne grunde/undskyldninger.
Nogle har den holdning, at når alderstegnene begynder at sætte ind, så får vi bare noget botox eller sprøjtet andet ind – det kommer jeg ikke til.

Fem gode tips, sådan undgår du let tørre pletter i huden

  • Afrens morgen OG aften, både i ansigt og øjne – du kan bruge Cleansing Gel til begge dele
  • Brug serum fra ampul morgen og aften
  • Brug dermaroller 2-3 gange pr uge
  • Brug dagcreme
  • Brug natcreme

Mine tørre pletter, som er kommet med alderen, fik jeg has på, da jeg skiftede produkter.
Min hud manglede masser af fugt og det gjorde, at jeg fik tørre pletter i ansigtet. Mine linier er også blevet formindsket, de går aldrig helt væk, da huden jo er faldet sammen på grund af manglende elasticitet og spændstighed.

Min fugtbooster, som jeg bruger om dagen, er cremen No 8 Hyaluron Booster. Den dufter skønt, trænger fint ind i min hud og er en vigtig del af min morgenrutine.

Afrens, serum fra ampul, dagcreme og farvet creme.

Aftenrutine

Afrens, (dermaroller 2-3 gange pr. uge), serum fra ampul og natcremen No 3 Golden Dew, som indeholder ekstra meget fugt.

Den er for fed til at bruge om dagen, men som natcreme fungerer den fint – de er en af de cremer, jeg sælger flest af, både til mænd og kvinder. Du kan se guldstykkerne i cremen, guld tiltrækker og vedligeholder fugtbalancen i din hud.

Vil du have et overblik over de produkter mod tør hud der er at finde i de 5 tips? – Skal du blot se mere her, her er alt mod tør hud og tørre pletter