Anti age serum

Anti age serum

Vores anti aging – produkter er udviklet til professionelt brug

Du kan selv udføre hjemmebehandlinger med vores anti age serum, hvilket er et fint supplement til eksperternes behandlinger, som udføres på klinikkerne. Du kan købe kosmetologens produkter og bruge dem hjemme i vanlige omgivelser og når du har tid. Du sparer tid, du ikke behøver at booke tid hos en ekspert hver gang.

Vores største produktsortiment findes i ampullerne, 35 forskellige slags er udviklet i det tyske forskningslaboratorie og anvendes af kosmetologer verden over i forbindelse med de forskellige professionelle hudpleje programmer og behandlinger. I Danmark findes en række kosmetologer, som både anvender ampullerne samt sælger dem videre.

Har du rynker eller fine linier?
Vil du have en glattere hud, mere spændstighed og glød?

Det er forskelligt, hvad vi hver især fokuserer på – rynker, fine linjer, grå/kedelig hud, manglende glød, slap hud, krøllet hud, for megen pigmentering.
Produkterne herunder kan alle være medvirkende til at holde din hud frisk og ung. 

Lækre cremer – Hold din hud ung

Dermaroller

Ved at bruge vores dermaroller, som en del af din hudplejerutine, (2-3 gange om ugen), opnår du en en friskere og mere modtagelig hud. Huden er mere modtagelig fordi dermarollerens nåle stimulerer hudens dybe lag og hjælper den med at optage dine andre hudplejeprodukter

VIDSTE DU DET OM VORES SERUM

Ampuller virker. Bedre end din sædvanlige hudpleje

Du kan se resultaterne, ikke gennem forstørrelsesglas eller mikroskop, men med dine egne øjne. Som regel allerede efter de første gange, du bruger dem, og du vil opleve tydelige forandringer efter 2-3 uger. Målet er at din hud skal se ser bedre ud. Ikke bare ok – men bedre.

Det gør ampullerne for dig

Vidste du, at vores produkter

• Altid er veganske og aldrig testes på dyr?
• Produceres under de strengest mulige vilkår i Tyskland?
• Indgår i fuld tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage?

Velkommen til Ampullab – Hudvenlig hudpleje.

Anne Mette Bergelius

Sådan sikre du at din hud bliver smukkere.

Du kan gøre dette selv og få en sundere og friskere hud
Når de døde hudceller er væk fra din hud, ser den automatisk friskere og glattere ud. De 3 største syndere i forhold til aldring af hud er sol, røg og MANGLENDE rens! Når din hud ikke er ren, ser den død ud, og de dyre produkter kan ikke trænge ind i de tilstoppede porer. Du behøver overhovedet ikke købe superdyre renseprodukter. Men køb nogle gode, og brug dem!

Du skal ikke bare smøre hudplejeprodukterne på. Massér dem ind gennem flere minutter – det øger blodgennemstrømningen og optagelsen af produkterne. Også, hvis du har brugt din dermaroller forinden.

Udnyt natten til at regenerere huden. Hele din krop regenererer om natten. Også din hud. Stofferne i din hudpleje får lov at virke i ro og mag, fordi du slapper helt af. Sørg for at rense af og komme hudpleje på 15-20 minutter før du lægger dig … så stofferne bliver på huden, og ikke bliver gnedet af i pudebetrækket.

Hyaluronsyre
Kig efter produkter med hyaluronsyre og collagen for at forbedre fugt og fylde i din hud. Det er 2 naturlige stoffer i din hud, som du mister gradvist, efterhånden som du ældes… og dem kan du tilføre gennem hudpleje. Desuden … drik masser af vand!