Anti aging hudpleje, serum der hjælper din hud - Ampullab.dk

Anti aging hudpleje, forleden læste jeg en spændende artikel om Caroline Henderson, som jeg citerer her…..Kroppens forfald er altså ikke noget at råbe hurra for. Det er bare en del af livet

Anti aging hudpleje – særlig effektive serum

Anti aging, hudplejetips til hjemmebehandling

Men har du lyst til blive ved med at pleje din ansigtshud, er her nogle nemme og effektive hjemmebehandlinger, som du kan udføre når det passer i din travle hverdag.

Du kan følge denne anti aging-kur, som mindsker tegn på aldrende hud. Du kan ikke fjerne rynker, ar, tørhed mm. men du kan selv hjælpe til med at mindske disse “gener”.

Du bruger sikkert allerede nogle gode hudplejeprodukter til Anti aging, hvor du kan se og mærke en forskel før og efter. Denne hudpleje ampul skal du se som et supplement! Du booster din hud og din udstråling.

Du skal rense ansigtshuden og afvaske med koldt vand. Brug derefter en Derma Roller et par gange om ugen, det tager ca femAnti aging minutter at lave denne hjemmebehandling, som kan være et supplement til de den eller de behandlinger, du allerede får eller skal have hos kosmetolog. Din kosmetolog kan sikkert give dig en masse råd og anti aging behandlinger, men hjælper du selv til med egne behandlinger, vil du se endnu større effekt af alle behandlinger.

Måske er du særlig utålmodig som jeg og vil gerne vågne op i morgen og se yngre ud efter denne anti aging hudpleje behandling. Men vi er jo også så kloge og veluddannede at vi godt ved at det tager 10 dage at danne et nyt lag af hudceller.

Vores anti aging caviar hudpleje ampul er en 100 pct ekstrakt, som er rig på proteiner, lipider og vitaminer og understøtter hudens
mikrocirkulation…. og nej den lugter ikke af FISK. Det spørgsmål får jeg ofte, da nogle caviar-creme-leverandører har bevaret lugten af fisk, hvor der er brugt caviar som ingrediens.

Kuldetørhedslininer og solrynker udglattes og huden virker øjeblikkeligt friskere. Og sammen med Derma Roller vil du igangsætte “motion” af din hud og får derved en bedre udstråling. Hudens sturktur styrkes og ser fastere og strammere ud.

Efter strøg af Derma Roller påfører du denne ampul, gerne i flere omgange, jeg oplever, at min hud suger denne serum helt vildt godt og modtager du en laserbehandling er denne ampul virkelig god mod rynker og en vigtigt del i din anti aging behandlinger.

Efter påføring af ampul bruger du natcremen som du plejer.

Derfor anti age hudpleje

Huden bliver tyndere, mister fugt og får mindre glød. Smilerynker og linier ved munden bliver også mere fremtrædende. Huden mister sin naturlige udstråling. Collagen produktionen nedsættes også, så elasticiteten i huden mindskes. En stor del af Anti-aging går netop på at tilfører huden den manglende collagen.

Hudens forsvarssystem mindskes med årene. Derfor er det vigtigt at vi beskytter vores hud, tilfører fugt og generelt plejer den, så tidligt som muligt og før ældningen starter, så du kan i realiteten ikke starte for tidligt med Anti-age behandlinger. Det er nemmere at tage ældningen i opløbet, for når skaden først er sket, kan vi ikke så nemt rette op på det. Rynker er meget svære at fjerne, men ved at arbejde med huden og tilføre effektive produkter, kan vi afhjælpe rynkerne, men de forsvinder ikke helt!

Mange faktorer spiller ind omkring Anti-age når vores hud ældes. Solen, kost, motion, stress, alkohol, sygdom m.fl.

En vigtig del af en god behandling for Anti-age er at bruge en dermaroller og ampuller med højkoncentrede ekstrakter, nemme at bruge, nemme at opbevare…..sæt gang i hudens blodcirkulation, sæt huden “på arbejde”. Når huden arbejder ser den friskere ud og din teint forbedres og du får et resultat ud af din Anti-age indsats ……Nøjagtigt som når vi træner vores krop.

Find meget here om anti age her