Findes hudpleje med lys hurtige resultater

Findes der mirakler med ansigtspleje med lynhurtige resultater?

Jeg hører ofte………vil det sige at når jeg har brugt en pakke ampuller, så er mine rynker væk??????

NEJ det kan jeg ikke garantere – for det sker IKKE…..men kig på TrustPilot (klik her) og se anbefalinger af produkterne, læs historierne fra glade kunder og forhandlere…..

Det er en stor fornøjelse for mig at høre så mange positive udtalelser om produkterne, serum, creme, dermaroller, hårfjerneren, de nye kropsplejeprodukter osv. Jeg har fået taget før og efter billeder, men fik ofte skudt i skoen, at jeg havde fotoshoppet, så jeg lader kunderne tale …

DERFOR TOG JEG DENNE BESLUTNING

– du behandler kun den side ansigtet med produkterne og så kan resultatet tale for sig selv. Så når jeg bliver spurgt om produkterne virker, siger jeg, se forskellen på mig!

Det allerbedste råd jeg kan give dig, PRØV PRODUKTERNE!

Tålmodighed skal der til, når vi skal teste nye hudplejeprodukter. Det tager min. 28 dage at få en ny hudcelle….. Derfor må du give dig og din hud tid til at vænne sig til de nye produkter.

Nogle vælger produkter fra pga duften, konsistensen, indpakning osv men virkningen kommer efter et stykke tid og for nogle 4-6 uger senere.

Brug serum fra ampul intensivt
Du kan bruge serum fra ampul intensivt, altså som en kur med påføring morgen og aften. Anvender du dermaroller, får du et endnu flottere resultat. Din hud bliver “masseret” med dette enkle værktøj og der sættes gang i blodcirkulationen.

Din hud får mere glød og udstråling og huden optager de produkter, du påfører på efterfølgende meget bedre.

Dermaroller
Til hjemmebehandling må du ikke gå højere op i nåle-størrelse end 0,5 mm. Hvis nålene går dybere kan du skade huden og der findes mange skrækscenarier på nettet, hvor kunder har købt dermarollere. Der skal ved køb/behandling medfølge en udførlig instruks for ikke at skade huden. Den skal være CE-godkendt, nålene skal være fremstillet af titanium, så de ikke ruster ved brug og afrens.

En dermaroller med 0,5 mm laver små prikker i huden og du bløder ikke, men du er rød efter behandlingen de første gange. Efter rulningen vil huden straks begynde at arbejde, din glød i ansigtet forbedres – påfør serum fra ampullen, som er en højkoncenteret vædske, der nu kan trænge endnu bedre ind i huden via de bittesmå huller, da huden nu arbejder på at reparere sig.

Din dermaroller er personlig, bruges kun af dig og afrenses med klorhexidin eller kogende vand efter hver behandling. Bruger du dermaroller 2-3 gange om ugen, vil nålene holde sig skarpe i ca et år. Det er et formidabelt værktøj! Du kan rulle, når det passer dig og hvor det passer dig. Du sparer tid og penge ved at gøre det selv og det er ikke svært at lære.

Ønsker du en mere dybdegående behandling skal du til en kosmetolog, da der skal dybderenses inden rulning og påføres en creme, der bedøver huden. Ulempen ved denne bedøvende creme er, at den tager ca 30% af affekten af selve rulningen.

Min rutine er således – og den skaber resultater så hurtig som det kan gå

Morgen, afrens, serum fra ampul, dagcreme og farvet creme

Aften, afrens, dermaroller 2-3 gange om ugen, serum fra ampul, natcreme