Sådan fjerner du hårene i ansigtet, let og enkelt

Fjern uønsket hårvækst – Ja det gør ondt – men det skal væk!

En af de gange jeg besøgte Dusseldorf i forbindelse med den internationale beauty messe, blev jeg væltet bagover af alle de produkter og apparater, der sælges til vores forskønnelse. Jeg var kørt til Dusseldorf og havde booket mig ind på et hyggeligt hotel i nærheden af messen.

Fra togstationen og mod hallerne havde jeg retning mod de gængse skønhedsprodukter og jeg blev opstemt af alle de smukke stande. Nede i bunden stod en flok kvinder og grinede højlydt samtidig med nogle sagde AV – formoder jeg, for der var mange forskellige nationaliteter.

En flot herre på standen stod med en underlig dims, som han rullede i ansigtet på kvinderne – jeg måtte hen og kigge. Det var en simpel fjeder/spiral, som kunne fjerne hår i ansigtet. Det måtte jeg prøve…..

En lettere løsning til at fjerne uønsket hår vækst

Jeg har igennem mange år fået fjernet hår i ansigtet hos kosmetolog og de senere år har jeg selv gjort det – både for at spare tid og penge. Vandbad på komfuret, bøtten med voksen ned i….. Nogle gange blev det for varmt, det kunne tydeligt ses på min hud, som blev rød og meget irriteret eller det blev for koldt og så havde jeg ingen virkning af voksen.

MEN DENNE løsning var eminent.
Jeg fik en fin instruktion og vups kunne jeg rulle/nuldre hårene i ansigtet væk.

Ja det kan da mærkes, siger nogle, men eftersom det kun er selve håret, der trækkes ud, beskadiger jeg ikke selve huden med varm voks. Jeg kunne stå der midt i hallen i Dusseldorf og fjerne hår……WAUW. Ingen lup, ingen ekstra lys, ingen voks, intet spejl osv osv.

Jeg købte flusk en god portion med hjem og puttede dem på shoppen – og de sælger godt.

Det tog mig lidt tid at få den rette vinkel på fjederen, derfor har jeg lavet en instruks, som ligger i pakken. Desuden findes der videoer på nettet, hvis du søger under BEAUTY PILER.

Jeg sidder nu i min sofa, mens musikken spiller eller jeg læser en artikel på min pc eller jeg snakker i telefon med min datter i England eller eller… og samtidig forsvinder hårene let og enkelt … – uden ret mange smerter, det niver blot lidt! men det gør det jo også hvis du anvender en pincet og hiver håret ud. Og det er en skrøne at din hårvækst bliver kraftigere, hvis du fjerner hår – det sker ikke! det kan jeg se på mine “nye” hår…..

Her er den nemmeste måde at fjerne hår på og den billigste. Den koster kr. 249,- og min holder endnu. Du renser den med klorhexidin eller kogende vand, spiralen ruster ikke.

– Og du finder den lige her …

Husk du som VIP-kunde hos mig kan opnå nogle fordele, kig på shoppen:-)