Efter nogle skrappe frugtsyre behandlinger hos min kosmetolog for ca 5 år siden, har jeg fået nogle røde pletter i ansigtet. Disse anti age behandlinger hjalp fint, men de røde pletter er opstået efter disse behandlinger.

Hudplejeprodukter til sensitiv hud …

For at kombinere behandlingen af sensitiv/tør hud, altså at få pletterne væk samt få boostet min hud med kollagen, valgte jeg bruge ampullen med højfølsomt C-vitaminderivat. Den går i samarbejde med hudens egne enzymer og omdannes til C-vitamin, som kan indvirke på de dybereliggende hudlag (hvorfra en sensitiv hud forekommer). Caviar ampullen går også ind og styrker hudens struktur og forbedrer sensitiv hud.

Hudplejeprodukterne til sensitiv hud findes her

En af gæsterne på Ladies Exclusive Saloon messen i november 2015 i Aarhus spurgte, om hun måtte lugte til caviar-ampullen. Hun havde netop købt en caviar creme, som lugtede af fisk…..derfor brugte hun den ikke!! Den association jeg får, når jeg nævner caviar, er champagne, som for mig hører det sammen. Så opstramning til huden i form af caviar ampullen til sensitiv hud og champagne til ganen! Hyggelig, sjov og god kombination…….griner!

Ampullen til sensitiv hud er nem at have med på rejser, du kan have dem i din håndbagage og efter åbning med easy-break systemet holder den til 3-5 behandlinger, afhængig af hvor meget din hud har brug for. I min sommerferie i det spanske inden strandturen tog jeg C vitamin under min solcreme og aloe vera om aftenen inden min ekstra fede natcreme.

Det er en enkel behandling, afrens, påfør ampullen og derefter natcreme, og så kan disse produkter arbejde og regenere en sensitiv hud.

Nu kan du også købe kosmetologens egne produkter og som du sikkert ved, er der flere gode ingredienser og højere koncentrater i de produkter, som bruges i klinikkerne.

Hudplejeprodukterne til sensitiv hud findes her