Ampullerne er enkle at bruge – se her!

Summary
Ampullerne - Hvordan bruger jeg dem?
Article Name
Ampullerne - Hvordan bruger jeg dem?
Description
Påfør serummet morgen og/eller aften efter du har renset huden med rensemælk/creme og tonic. Glasampullerne med ”easy break” er friske til de åbnes og sterile. Brug en kleenex omkring toppen, når du bryder toppen af. Afhængig af din huds tilstand, kan en ampul bruges til 2 behandlinger. Som et ekstra kick til den daglige hudpleje, anbefales det at bruge bruge derma roller og ampul 1-2 gange om ugen. Der findes et bredt udvalg af disse virksomme ampuller til lige netop din hud. De skal bruges indenfor to dage. Jeg stiller min åbne ampul ved mine renseprodukter, så husker jeg min nye 'hudpleje-rutine". Derefter bruger du de produkter, du plejer at anvende.
Author
Publisher Name
Ampullab.dk

Comments

comments