Hvordan bruger jeg ampullerne?

Ampullerne er enkle at bruge

Ampullerne indeholder et serum, som skal påføres morgen og/eller aften efter du har renset huden med rensemælk/creme og tonic.

Glasampullerne med ”easy break” er friske til de åbnes og sterile. Brug en kleenex omkring toppen, når du bryder toppen af. Afhængig af din huds tilstand, kan en ampul bruges til 2 behandlinger. Som et ekstra kick til den daglige hudpleje, anbefales det at bruge bruge derma roller og ampul 1-2 gange om ugen. Der findes et bredt udvalg af disse virksomme ampuller til lige netop din hud.

De skal bruges indenfor to dage. Jeg stiller min åbne ampul ved mine renseprodukter, så husker jeg min nye ‘hudpleje-rutine”. Derefter bruger du de produkter, du plejer at anvende.

Ampullerne kan findes her

Ampuller udviklet af arcaya

Arcaya har eksisteret i mere end 20 år, laboratorie og fabrik ligger i Sydtyskland. Hudplejeprodukterne findes nu i Skandinavien samt 35 lande.
Firmaet er medlem af den tyske kosmetolog forening, alle hudplejeprodukter er certificeret og der arbejdes efter GMP-standarder for laboratorier. Desuden arbejder firmaet efter OECD-guidelines ift bl.a. produktion af alle hudplejeprodukterne.

Alle ampuller indeholder rene biologiske ingredienser i højeste koncentrat, ingen parabener, ingen kemiske dufte eller farvestoffer.

Ampullerne passer godt ind i den danske travle hverdag, hvor vi med egen behandling kan afhjælpe de ændringer, der sker med vores hud. Vi har ampuller til den unge hud samt den ældre – både mænd og kvinder, eller blot til den hud, der trænger til ekstra pleje. Du kan mixe de forskellige ampuller, da de sælges enkeltvis. Derfor kan du nemt sammensætte en kur til lige netop din hud.

Anne Mette Bergelius, indehaver af Ambullab
Anne Mette Bergelius, indehaver af Ambullab

Vores erfaringer
Vores erfaringer viser, at en månedskur med 10 ens ampuller vil tilføre din hud fugt, have en opstrammende effekt” udtaler Anne Mette og fortsætter: “reduktion af rynker og de fine linjer – en super anti-age behandling

Efter månedskuren kan du supplere med andre ampuller nogle dage eller anvende hudplejeproduktet hver dag!
– og vil du have endnu mere ud af dine ampuller og dine andre hudplejeprodukter, skal du anvende en derma roller ….den åbner for hudens porer, således du maksimerer optagelsen af serum og cremer. Dit resultat bliver endnu bedre!

Derma rollerne kan findes her

Det vigtigste af alt er du nu selv kan udføre behandlingen, når det passer dig – du sparer tid og penge i forhold til en behandling hos en kosmetolog.

Summary
Ampullerne - Hvordan bruger jeg dem?
Article Name
Ampullerne - Hvordan bruger jeg dem?
Description
Påfør serummet morgen og/eller aften efter du har renset huden med rensemælk/creme og tonic. Glasampullerne med ”easy break” er friske til de åbnes og sterile. Brug en kleenex omkring toppen, når du bryder toppen af. Afhængig af din huds tilstand, kan en ampul bruges til 2 behandlinger. Som et ekstra kick til den daglige hudpleje, anbefales det at bruge bruge derma roller og ampul 1-2 gange om ugen. Der findes et bredt udvalg af disse virksomme ampuller til lige netop din hud. De skal bruges indenfor to dage. Jeg stiller min åbne ampul ved mine renseprodukter, så husker jeg min nye 'hudpleje-rutine". Derefter bruger du de produkter, du plejer at anvende.
Author
Publisher Name
Ampullab.dk
Ampullerne – Hvordan bruger jeg dem?

Comments

comments