vitamin C hudpleje

Vitamin C til ansigspleje

Se yngre og fastere ud i huden
De fleste har hørt om hudpleje med A-vitamin til at forynge huden. Men hvis du gerne vil se yngre og fastere ud i huden, skal du rette blikket mod C-vitamin, som er det nye inden for at vedligeholde en sund og lækker hud. Til forskel fra en række andre serummer er C-vitamin serum helt naturligt og vores ampul er vegansk.

Uanset hvilken alder du har, får din hud masser af fordele, hvis du bruger C-vitamin som en del af din hudpleje – den meste populære er nok, at C-vitamin hjælper med at reducere fine linjer og rynker i dit ansigt.

1. Fremmer kollagenproduktion
C-vitamin har fremragende egenskaber ved kollagensyntese. Regelmæssig brug af C-vitamin i den høje koncentration i serummet forøger gendannelsen af elastiske kollagen-fibre i huden.

Når kollagenproduktionen øges, får du mere fylde i dine fine linjer og rynker, så de ikke længere er så dybe. Med tiden får du mere ungdommelig hud – og holder den vedlige – uden dyre behandlinger, knive og sprøjter.

2. Beskytter huden mod solskader
C-vitamin er også fantastisk til at beskytte din hud mod UVA og UVB solskader. Det skyldes, at C-vitamin er en antioxidant. (En antioxidant er et naturligt forekommende eller syntetisk fremstillet stof, som forhindrer eller svækker ødelæggende iltning af celler.

Med andre ord: vitaminethjælper med at styrke din hud og afvise ting, der kan skade huden.Du skal ALTID bruge solcreme, C-vitamin kan ikke betragtes som et alternativ til solfaktor – men når du kombinerer de to ting, sker der underværker for din hud. Bland C-vitamin i din solcreme.

3. Formindsker mørke rande under øjnene
C-vitamin har også vist sig at hjælpe med at udjævne hudtonen og reducere udseendet af mørke rande under øjnene. Brug C-vitamin i stedet for konstant at skulle dække de mørke felter, og få et mere naturligt, lyst og levende udseende.

4. Fremskynder helbredelse
Undersøgelser viser, at høje niveauer af C-vitamin kan bidrage til at fremskynde kroppens naturlige helingsprocesser.
Har du akne-ar, små skrammer eller lignende i ansigtet og andre steder, hjælper C-vitamin dig effektivt til hurtigere glat og jævn hud igen.

5. Reducerer pigmentering
Hvis du døjer med rødmen i huden eller andre former for pigmentering, hjælper C-vitamin dig med at opnå en mere ensartet hudtone og bedre jævnere hudfarve. Helt specifikt er C-vitamin rigtig god til at formindske den rødme, der opstår, når du bliver pinligt berørt.

6. Får din hud til at se yngre ud
Ligegyldigt hvor gammel du er, er det aldrig for sent – og en god idé – at være på forkant med hudplejen for at formindske rynker og fine linjer, udskyde deres dannelse, og pleje for at få din hud til at se yngre ud i længere tid. Det hjælper C-vitaminet dig med.

7. Forbedrer fugtoptagelsen i huden
Hvis du lider af tør hud, er C-vitamin et must. Dette er især tilfældet, hvis du har forsøgt at bruge fugtighedscreme før og har opdaget, at din hud stadig er tør og flager lidt. I ampullen får du C-vitamin serum med så høj en koncentration af vitaminet, som markant forbedrer fugtoptagelsen i dit ansigt.

8. Giver dig lysere og sundere hud
C-vitamin lysner din hud på overfladen, så din ansigt ser sundere og mere levende ud. Det er ikke blot en visuel effekt, din hud føles også fyldig og frisk.

9. Formindsker betændelse
C-vitamin i høje koncentrationer har inflammationsreducerende egenskaber. Det lyder jo generelt godt – og hvis du er typen, der har tendens til at vågne om morgenen med lidt hævelser om øjnene og andre steder i ansigtet, så skal du gribe efter C-vitamin ampullen som det første. Lidt er nok!

10. Helbreder solskoldninger hurtigere
Ikke blot styrker og beskytter C-vitamin din hud mod solskader – det er også effektivt til at helbrede Rødmen formindskes og alt dét, der klør og strammer bliver lindret.

C-vitaminet er altså genialt, og husk også at forkæle dig selv med masser af C-vitamin i din kost. Husk, at til huden handler det om høje koncentrationer.  En creme, der ”indeholder” C-vitamin har sandsynligvis ikke den koncentration, du har brug for.

Gå efter serummet i ampullen!

Og når du har det, bruger du serummet 1-2 gange om dagen på helt ren og tør hud – før makeup, men gerne efter din toner.
Find Vitamin C serum her