Aloe Vera, modvirker effektivt alle hudskader

Find den her – kun 59,-

Aloe Vera er herhjemme godkendt af Lægemiddelstyrelsen, som et naturlægemiddel mod solskoldning, forbrændinger og mindre sår. Den kan bruges både til indvortes og udvortes brug, og er kendt for sin lindrende, genopbyggende og blødgørende egenskaber.

Vidste du… det om Aloe Vera

at før 2. Verdenskrig var det i Danmark almindeligt at have en ’brandplante’ (Aloe Vera) stående i køkkenet, hvis man nu skulle brænde eller skære sig? Og den findes heldigvis stadig i mange hjem!

Fordelene ved ampullen med Aloe Vera er, at den udligner omgående tegn på tørhud og fornemmelsen af tør og spændt hud. Den virker beroligende og fremmer en intakt hudbeskyttelse o gør din hud meget blød og jævn.

Denne rene, naturlige balsam er meget rig på vitaminer og mineraler og din hud får tilført alle de nødvendige plejemidler for at holde sig smuk. Den celleopbyggende og hudfornyende virkning viser sig især ved hud med ujævn struktur, ardannelse eller urenheder og lige så vigtigt ved “forbrændt” hud.

Den er din førstehjælp ved solskoldning eller til regenering efter solbadning. Virker kølende og lindrende på “brændt” hud. På grund af det høje indhold af antioxidanter og frie radikaler kan dens fugtgivende og lindrende virkning formindske tørhedslinier. En rynke dannes, når huden falder sammen og du kan vælge at booste den med ekstra fugt. Rynker forsvinder ikke, men de synes mindre, når huden har glød og får masser af fugt og pleje – og bliver gjort levende igen.

Jeg har altid dermaroller og ampuller med i min rejsekuffert, det fylder og vejer intet. Tag en lille bøtte klorhexidin med i tasken til rensning af din ruller. Efter din strandtur renser du omhyggeligt din hud og tilfører den Aloe Vera under din plejende natcreme, så du er klar til næste dags sol og afslapning.