AFRENS – det er så vigtigt – MORGEN og AFTEN:-)

Jeg møder stadig kvinder på min vej, som ikke afrenser morgen og/eller aften, nogle bruger vand til afrens, bruger håndsæbe til afrens og nivea-creme som dag- og natcreme.

Dybderens skal foretages hos din kosmetolog, men når du har fået renset i bund kan du med fordele selv vedligeholde resultatet.

Start med at vaske dine hænder, så de er rene og fri for evt bakterier, som kan skade/irrittere din hud. Fjern evt make-up, før du renser din ansigtshud. En oliebaseret makeupfjerne er mit hit, jeg bruger mandelolie.

For mig er mandelolie så lækker, jeg bruger den til at fjerne min øjen makeup om aftenen og om morgenen smører jeg hele kroppen ind i mandelolie. Jeg oplever, at olien hurtigt trænger ind og huden er blød og lækker, især efter min svømmeture i klorholdigt vand.

Når du har fjernet øjenmakeuppen er huden nu klar til afrens hvor du fjerner snavs, talg, sved og bakterier. Hvis du ikke er vant til afrense din hud morgen eller aften eller er i tvivl om det er nødvendigt, så prøv lige at tage en let fugtet vatrondel eller et stykke vat inden din afrens, på vattet kan du se om du har brug for at rense din hud mere.

Den milde afrens, som passer til alle hudtyper, Cleasing Miracle er vegansk og indeholder 200 ml. Den bruges også til at fjerne øjenmakeup. Masser et par dråber af denne drøje rensegele blandet med lidt vand ind i huden startende med cirklende bevægelser fra hagen og opefter. Urteekstrakterne har en balancerende, forfriskende og fugtgivende effekt.

Husk din ansigtshud starter ved hårkanten og går ned til brystet. Skyl af med lunkent vand, brug eventuelt en REN vaskekuld eller REN natursvamp, så får du bedre alle produktrester med og giver huden en let eksfoliering.

Et par gange om ugen kan du bruge en mild skrubbecreme eller gele, som ikke ridser din hud.

Der kan følges op med skin tonic – brug en vegansk, alkoholfri en af slagsen.

Nu er huden ren og klar til at optage dine hudplejeprodukter. Brug ampul og ansigtscreme og evt farvet dagcreme, makeup el.lign. eller natcremen, hvis du er på vej i seng.

Brug altid beskyttende og hudforbedrende produkter dag og nat.