ALOE VERA, de fleste kender nok aloe vera-planten og dennes formidable egenskaber. I denne ampul findes ingredienser, som virker intensivt beroligende og fremmer en intakt hudbeskyttelse. Den 100 % rene, naturlige aloeekstrakt er rig på polysaccharider, vitaminer og mineraler.

ALOE VERA er kåret til årets ampul i aracayaAloe vera bladene består af to dele og det er geleen inde i bladet, som er så effektiv til hudpleje og mod forbrændinger. På Odense Universitets Hospital behandler lægerne brandsårspatienter med aloe vera-saften.
Forskning viser, at aloe vera i tusind år er blevet brugt til skønhedspleje og som sårhelende middel.

Denne ampul er effektiv hjælp til tør hud, selv bruger jeg den som after sun. Efter længere tid i solen afrenser jeg den solbeskyttende creme af og bruger denne ampul før min aften-/natcreme. Min hud opsuger den hurtigt, og genoprettes efter udtørring fra bl.a. solens stråler. Ofte anbefaler jeg at bruge derma roller sammen med vores ampuller, men ikke når jeg bruger den som after sun plejende serum.

Aloe vera mindsker rynker og øger hudens elastititet og det er dokumenteret, at aloe vera har en antioxidant effekt. Et klinisk studie foretaget af den koreanske sundhedsstyrelse viser, at aloe vera fremstillet med højt indhold af polysaccharider reducerer rynker hos kvinder og mænd betydeligt og at hudens elastisitet øges væsentligt. Aloe vera har et højt indhold af svovlforbindelsen MS, som sammen med polysaccharider og antioxidanter gavner huden både indefra og udefra.

Glasampullen er meget nem at medbringe på ferie, du kan have den i håndbagagen. Ampullen er steril indtil du åbner den. Toppen skal brækkes af, ikke knuses eller trykkes for hårdt. Det er ideelt hvis du bruger en kleenex, når du knækker toppen af. Glasset i denne mindre ampul er så tykt, så hvis du trykker for hårdt, vil toppen splintres.

Find den lige her ….