Ampuller fra verdens største producent af ampuller ligger i Sydtyskland og er udviklet gennem de seneste 20 år. Igennem årene er der udviklet over 50 forskellige produkter og teamet bliver ved med at forbedre og udvikle effektive hudplejeprodukter, primært til kosmetologer. I Skandinavien kan produkterne også købes af slutbrugerne direkte hos den skandinaviske distributør.

Alle ampullerne er uden tilsætningsstoffer, ingen parabener, kemi, konservering, mineralske olier

Teamet med forskningslaboratorie ligger i Munchen og produkterne sælges idag i mere end 35 lande til skønhedseksperter. Ampullerne er naturlig balsam for huden og findes i glasampuller, som er helt sterile indtil åbning. Ampullerne er et fint supplement til de daglige hjemmebehandlinger flere og flere vælger selv at udføre, da vi kan spare både tid og penge. Tidsbesparende da vi ikke skal bestille tid hos kosmetolog og rent økonomisk er der også besparelser. En måneds intensiv boost af huden koster knap 800 kr og der kan ses resultater indenfor en måned til din tørre hud, urene hud, anti aging mm. Naturlig balsam er effektivt, nemt og enkelt.

Ampullerne er nemme og hurtige at åbne. Ryst indholdet og hold en kleenex omkring toppen og efter åbning ampullen kan holde sig i op til 3 dage, hvilket nogenlunde svarer til det indhold der er i en ampul afhængig af hvor meget din hud suger den naturlige balsam samt om du vælger at bruge balsammen også på hals og decolte.

Sæt den medfølgende plastiktop på, så kan du nemmere dosere, Toppen kan bruges igen og igen, den skal blot renses med feks kogende vand eller andet rensemiddel.

Brug ampullen efter grundig afrensning af huden i ansigt, på hals og decolte. Er det en vandbaseret ampul, kan du bruge den omkring øjnene. Efter dermaroller og ampul bruger du de cremer du plejer, dag / natcreme.

Jeg kender balsam til hår mere men der findes altså også balsam til huden i form af disse ampuller med koncentrerede virkestoffer – og virkningen bliver derfor god, hvis du masserer ampullen ind i huden. Ved denne lette massering kommer den naturlige balsam godt ind i huden og du vil opleve at din hud er klar til cremer bagefter, ampullerne er et tilskud til det du bruger i forvejen.

Når noget er “som balsam for sjælen” er det godt………..findes der heldigvis også produkter der fortrinlige til huden. Nu hvor huden bliver ekstra udsat for sollys og udevejr, skal vi også passe godt på den og jg kan ikke give min hud fugt nok.Jo mere fugt jeg tilfører jo pænere bliver min hud også. Der er simpelthen færre rynker og tørhedslinier.

Giv dig en selv daglig egenforkælelse med den ampul, der passer til din hud med indhold af naturligt balsam. Tag ampuller og dermaroller med på ferien, så du kan fortsætte de gode rutiner du sikkert har fået indarbejdet, da du hurtigt kan se resultat. Dermaroller og ampul med naturlig balsam fylder og vejer intet og du kan stadig give din hud attention og pleje, som vil give dig glød og udstråling.

– Og kender du ikke det, en vigtig aftale ligger lige om hjørnet, dine øjenomgivelser er hævede/irriterede…. og din hud virker grå og trist? Ampullerne med naturlig balsam til huden og dermaroller giver dig hurtigt et resultatet, hvor din hud vil fremstå med friskhed og glød.

Ampullerne findes til tør hud, anti aging, rosacea, pigmentering, slap hud osv. Du vil i vores hudoversigt se hvilken ampul der passer til dun hud og din udfordring lige nu!

Tests har vist, at du får det bedste resultat ved at booste din hud morgen og aften i en måned (forbrug ca. 10 ampuller) og suppler derefter efter behov.