At rejse er at leve…………og det skal din hud også, altså ha det godt!!

AMPULLERNE SKAL DERFOR HUSKES

Ampullerne er ideelle rejsepartnere og når jeg smutter en tur syd på – og kun med håndbagage – er de mine tro følgesvende. Jeg behøver ikke tænke på, om jeg kan have dem med i håndbagagen, jeg kan jo medbringe 50 stk……griner…….da det jo er tilladt med 100 ml. væske.

pas på solen - ampuller.dk

I august, da jeg igen var i Alicante, havde jeg to slags ampuller med mig. Derudover en natcreme med masser af fugt, en farvet dagcreme med solfaktor og så selvfølgelig masser af solcreme med forskellige faktorer, startede med en 20-er og trappede så langsomt ned. Hver morgen efter afrensning påfører jeg Vitamin C ampullen for at beskytte min hud, som hjælper både mine pigmentforandringer og rosacea og derefter solcremen. Indholdet i denne virksomme ampul omdannes til det reneste c-vitaminderivat sammen med hudens enzymer og kan derfor trænge ned i hudens dybereliggende hudlag og give beskyttelse. Desuden giver C vitamin ampullen dig en boost med gendannelsen af elastiske kollagenfibre.

Ampullerne findes her

Efter stranddagens “strabadser” får jeg mit lunkne brusebad med afrensning igen. Så kommer turen til Aloe Vera, som er et eminent after sun produkt, fordi denne ampul indholder masser af vitaminer og mineraler, virker intensivt beroligende og fremmer en intakt hudbeskyttelse.

Jeg bruger den ekstra “fede” natcreme Golden Dew, som består bl.a. af guld og naturlige olier. Guld er idag den mest kraftfulde og energirige gave til huden. Guldet sørger for at huden holder på fugten, hvilket betyder at din hud ikke udtørrer selvom du er under fremmede himmelstrøg.

Efter 14 dage i solen havde jeg ingen tørhed, afskalning, rødme, irritation el. lign. Mine røde pletter var ikke længere synlige og jeg havde den flotteste kulør, og min hud føltes slet ikke udtørret eller stram.

Du kan med fordel også bruge den rene fugtampul, hyaluron plus….det er altid godt at tilføre huden ekstra fugt. Selvom vi slapper af på vores ferierejser, kan huden godt blive “stresset” grundet selve luftforandringen, temperaturen, luftfugtigheden og generelt andre på virkninger som mad, drikke osv.

Hudplejeprodukterne findes her