Ansigtsmaske

ansigtsmaskeOfte starter jeg en fridagsmorgen med lave en stor kande the og finder en lækker ansigtsmaske eller to frem! Mine ansigtsmasker står fremme, så jeg ikke glemmer at bruge dem……nye rutiner tager tid at lære.

Efter afrens af huden påfører du den hvide maske på i et godt lag, White Earth Mask. Brug gerne en træspartel ellign til at tage den mængde du skal bruge, således der ikke kommer bakterier ned i bøtten. Påfør ikke omkring øjnene, hvor huden er ekstra tynd. Jeg bruger den også ned på halsen og decolté. Den dufter skønt og nem at påføre.Nu lader du den blot sidde og arbejde med din hud. Virker glimrende på fedtet, grovporet hud og ved urenheder eller endda som førstehjælp ved pludseligt opstået rødhed.

Lad den sidde i min. 10 min og du vil mærke, hvordan den optages i huden og renser din hud i dybden, nemt og effektivt. Når masken tørrer, tager du lidt lunkent vand på dine fingerspidser og masserer dit ansigt. hals og delcolté. Efter den blide massage fjerner du resten af masken med et fugtigt klæde.

Din hud føles nu blød og glat efter denne behandling.

Jeg følger altid op med Green Tea masken, som er virkelig plejende for moden, krævende hud og hjælper med at reducere rynker og fine linier. Den dufter friskt af citrongræs. Efter 10-15 min – afhængig af din huds tilstand – er masken trængt ind.

Jeg vasker den aldrig af, min hud suger alle de gode ingredienser. Ofte kan jeg påføre et lag mere, og de dage, hvor jeg ikke skal have makeup på, bruger jeg den grønne te som min dagcreme, det føles næsten som en rigtig behandling hos kosmetolog, dette kan du gøre hjemme, når det passer dig.

Du sparer tid og penge…..prøv det!

Klik her og se mere