Anti age – Det er en faktum at med alderen kan din ansigthud miste fasthed, kulør, glød og udstråling.” Udtaler Anne Mette og fortsætter “Derfor er det vigtigt, at du arbejder med huden ligesom du arbejder med din krop, når du dyrker motion.

Anti Age – med alderen kan din ansigthud miste fasthed, kulør, glød og udstråling

“Rørt” hud fremstår med flottere og mere glød og udstråling end dødt hud gør.
Vi kan derfor selv hjælpe huden til at forny sig, og det er med enkle hjælpemidler. Uanset om du jævnligt går til kosmetolog eller ej, vil alt det du gør (altså hvis du gør det din hud har brug for….) være et ekstra tillæg. Og kosmetologer anbefaler selv brug af derma roller og ampul/serum.

Disse hjælpemidler til din anti age kur fås i mange udgaver og i alle prisklasser.

Du renser din hud morgen og aften, det er for mig ligeså vigtigt som tandbørstning. Jeg hører tit på messerne, at mange kvinder bruger vand og sæbe (øh håndsæbe…..!!!!) til at rense huden med og nogle gange putter de en nivea-creme på bagefter. Ingen af disse produkter fejler noget, men de er ikke tilpasset din anti aging behandling.

Brug en derma roller, en fast del af din anti ageAnti age
​Efter afrens bruger du en derma roller, som har 540 titanium nåle med 0,5 mm som laver små prikker i din hud. Til øjenomgivelserne bruger du 0,25 mm – her er huden tyndere, derfor findes de i sæt a 2 stk. Huden begynder sin naturlige heling og genopbygger huden allerede efter første behandling. Du kan blive rød de første gange, derfor er det optimalt at gøre det om aftenen, det tager 5 min. Derma rollerne er meget effektive til ar, pigmentskader og ældre hud.

Collagen
Du kan tilføre collagen ampullen, som går direkte ind i overflade-strukturen, så huden fremstår glattere og yngre og samtidig binder den fugt perfekt. Det kan afhjælpe fine tørhedslinier og smårynker.
Ampullen er også effektiv til området omkring læberne, nogle gange booster jeg flere gange i løbet af dagen, især når jeg holder ferie og har mere tid til at pleje mig selv og min hud. Mit selvværd bliver bare bedre, når jeg ser bedre ud.

Retinol
Er din hud af tør karakter kan Retinol (et andet navn for A vitamin) ampullen​ med avocado olie gøre din hud ekstra blød og smidig. Denne ampul bruger du på samme som collagenen, altid efter afrens og derma roller.
Når ampullens indhold (der er til to til tre dage i en ampul) er fordelt i ansigt og evt på hals, bruger du de hudpleje produkter, du plejer.

Derma roller og ampul er et supplement, til det du bruger i forvejen. Ved brug af ampul hver dag, både morgen og aften og derma roller 2-3 gange om ugen, vil du i løbet af et par uger se gløden komme tilbage i din hud.

Find vores anti age produkter her