Mit ansigt bærer selvfølgelig præg af at jeg er en årgang 1957??

Jeg har altid plejet min hud og med det mener jeg, at jeg dagligt har renset min hud morgen og aften, og selvfølgelig

anti age

Anne Mette Bergelius, indehaver af Ambullab

taget min øjen makeup af hver aften.

På messerne og mine events hører jeg ofte, at kvinder ikke synes det er nødvendigt at rense hud, koldt vand er et hit for mange, og så en gang Nivea (det er super godt produkt, men ikke optimalt til mig og min ansigtshud). De kvinder jeg taler med, behøver ikke fortælle det, jeg kan oftest se det på hudens udstråling, struktur, urenheder, rynker, tørhedslinier mm.

Jeg har de sidste fem år brugt derma roller, idet jeg fik den anbefalet af en kosmetolog. Det er en super billig investering, kan købes på sjoppen for kr 249,- og i dag kan jeg slet ikke undvære den, bruger den to-tre gange om ugen og primært om aftenen. Har den også med på rejser, nemt at have med i håndtasken, da jeg ofte rejser kun med håndbagage.

Jeg har de der “triste mundvige”, ikke at jeg er trist, men mit arvæv, som er blevet mere end mindre permanent kan jeg næsten holde i ave med derma roller og ampullerne med fugt og anti age produkter, veksler mellem hyalyronsyre og collagen/caviar og golden repair, sidstnævnte indeholder små guldstykker, som giver huden ekstra glød.
Hyalyronsyre er også det produkt, der anvendes ved restylane behandlinger, der er forskellige størrelser på molekylerne i dette sukkerstof, så derfor også forskellige slags hyalyronsyrer. Hyalyronsyre findes i de fleste fugtighedscrener i en større eller mindre andele.

Anti age er mere end botox
Kender flere der bruger både botox og restylane-behandlinger, men det er slet ikke mig. Jeg tør simpelthen ikke lægge ansigt til disse behandlinger.

Så mine hjemmebehandlinger er enkle og nemme, derma roller og ampuller, masker olign.

Se mere her på side med anti age produkterne