Anti aging

Forleden spurgte en flittig it bruger mig, om jeg havde et produkt til tørhed omkring øjnene. Hun synes hendes hud er blevet tør på grund af de mange arbejdstimer ved skærmen.

Huden omkring øjnene er sart og kræver speciel pleje for at undgå mørke rander, tørhed og irritation.

“Idet daglige skal du bruge en øjencreme/serum, der giver dine øjenomgivelser fugt. Det er med til at holde huden frisk og sund og viske tørhedslinierne ud”, siger tidligere formand for Dansk Kosmetolog Forening, Diana Sommer.

Området omkring øjnene kan være irriteret på grund af mørke rande, tør hud og hævet hud. Derfor er det vigtigt dagligt at pleje dine øjenomgivelser og hjælpe med at udskyde ældringstegn.

 Anti aging Eye lift concentrateEye lift concetrate er en effektiv øjenplejeserum med dobbelt fugtkompleks, som danner flydende krystaller og virker både i emulsionens vandfase og i dens oliefase. Øjenserummen opbygger et strukturlag på hudoverfladen og optimerer hudens fugttighedgrad. Samtidig reguleres væsketabet ved at styrke den naturlige hudbarriere.

På grund af tørhed kan du opleve et mat skær og kløe omkring øjnene. Hvis du kommer helt tæt på huden omkring dine øjnegivelser, kan du se et fint lag af døde hudceller. Det er vigtigt at få aktiveret og fjernet disse.

Derfor bruger jeg en Derma Roller med 0,25 mm nåle. Du må ikke bruge længere nåle end 0,25 for huden er tynd og sart omkring øjnene, Til resten af ansigtet bruger du 0,5 mm Derma Roller. Husk grundig afrens efter hver gang du har brugt den, brug den to til tre gange om ugen. Rul i lodrette strøg på kragetæerne, dvs området udfor hvor dit øje slutter. Kør vandrette rulninger under øjnene og over øjnene, på det øverste af øjenlåget under og på brynene. Al motion til din hud vil få den til at arbejde, og din eyelift vil trænge endnu bedre ind i din hud. Serummen er ret vadig og der skal ikke burges meget. Påfør et par dråber fra pipetten og fordel det rundt om øjnene. Du kan sagtens bruges creme/makeup ellign kort tid efter. Brug den morgen og aften.

Har du mærke rande, kan du efter brug af Derma Roller og Eye lift evt bruge en concealer, som er lysreflekterende, men pas på ikke at lukke for huden, det er vigtigt den er åben og kan “arbejde”. Mørke rande behøver ikke at være bestemt af din livsstil, men kan også være arveligt.

Find vores Anti aging produkter her