anti aging med Hyaluronsyre er det rene serummer, som ikke indeholder stoffer fra dyr eller billige mineralolier, ingen kemiske farvestoffer, konserveringsmidler, parabener eller andre ting, som kan være skadelige for din hud!” udtaler Anne Mette

Anti aging med Hyaluronsyre . findes i næsten alle fugtighedscremer

Hyaluronsyre findes i næsten alle fugtighedscremer, i større eller mindre dosis og der findes mange forskellige former forAnti aging med Hyaluronsyre hyaluronsyre, som består af en række molekyler med forskellig størrelse.

Hyaluron findes i alle typer af væv i kroppen (bindevæv, hudvæv) og bidrager med at bringe næring til cellerne. Der findes store koncentrationer af hyaluronsyre i de vædskefyldte rum mellem vore hud- og bindevævsceller. Hyaluronen sørger for at bevare fugten i hudens kollagen og elastin og gør at huden dermed fremstår smidig og frisk.

Denne ampul inderholder en højkoncentreet hyaluronsyre, kan også bruges til sensitiv hud og passer bedst til kvinder i alderen 30+. Efter afrens af din hud kan du tilføre den fugtbooster, som er et vigtigt produkt i din anti aging behandling. Den går ind og “udfylder” de smårynker og fine linier, som kommer med årene.

Kom ikke for tæt på øjnene. Øjenomgivelserne trænger også til pleje, til rynkerne der samt kragetæer (det er betegnelsen for de rynker du har ud for øjet) kan du bruges vores øjencreme, Eye Lift.

Vil du have endnu større effekt af din anti aging behandling, kan du nemt og enkelt bruge en Derma Roller, 540 titanium nåle vil åbne din hud (brug 0,25 mm omkring øjnene), således de produkter du påfører bagefter, vil optages meget bedre.

Ampullens indhold fjerner ikke rynker eller tørhedslinier men hjælper fint med til at tilføre og holde på fugt. Hyaluronsyre bruges også i forbindelse med restylane-behandling, hvor den sprøjtes ind i huden.

Her påfører du den efter afrens og inden brug af de hudplejeprodukter, du plejer at bruge. Denne ampul er et supplement til din anti aging behandling. Du kan med fordel køre en månedskur (ca 10 ampuller) og du ikke undgå at kunne se forbedringer, Derma Roller og ampullen vil give din hud udstrålingen og det friske look tilbage.

Find ampullen lige her i vores produkter for anti aging