Anti aging peptider findes naturligt i huden og er med til øge dannelsen af kollagen.

Vores kollagen produktion er fornedadgående allerede i 30-erne, derfor er en dermaroller, som er med til også at øge den naturlige dannelse af kollagen, et super “værktøj”, du nemt kan bruge ved dine skønhedsbehandlinger i hjemmet, på rejser mv.

Anti aging - peptiderI vores hudplejeprodukter er peptider som regel at finde i sammensatte komplekser og bruger du antiaging produkter sammen med din dermaroller, vil peptiderne påvirke mange funktioner i huden. Din ansigtshud bliver mere opstrammet, den løftes og styrkes ved synligt reducerede rynker, og fungere dermed som anti aging.

Jeg er ikke tilhænger af botox og restylane i min anti aging behandling. Min veninde får hver 3. måned sprøjtet botox ind i de linier, der går fra næsen og ned langs mundvigene. Hun har været så sød at invitere mig med til en behandling, det ser jeg frem til. Og jeg skal kun være tilskuer – jeg tør ikke de der nåle i ansigtet.

I ampullen Viper findes også et peptid kaldet Argireline, som er målrettet udviklet til at rette mimiske rynker. Huden virker fastere og glattere og rynker mindskes i panden, omkring munden og ved øjnene. Bruger du dermaroller vil optagelsen af dine ampuller blive endnu bedre. Husk at dermaroller på din ansigtshud skal være på max 0,50 mm og til øjenomgivelserne max 0,25 mm.

Du kan bruges Viper, som en kur over en længere periode, morgen og aften efter afrensning og inden du bruger dag- og natcreme, som du plejer. Anti aging ampullerne er nemme at opbevare, du kan mixe dem afhængig af din huds tilstand, de er nemme at have med i feriekufferten. De er små skønhedsampuller, som kan give din hud et boost. Den fine glasampul knækkes i toppen, brug evt en kleenex omkring toppen, når du knækker den og lad den stå ved håndvasken eller sammen med dine andre hudplejeprodukter, så du husker at bruge den morgen og aften. Der er til 2-3 dages behandlinger.

Serummet i ampullerne fedter ikke din hud, de trænger nemt ind og du kan bagefter påføre den/de cremer, du plejer at bruge. Bruger du dermaroller regelmæssigt vil du på sigt opleve at der skal bruges mindre af dine cremer, cremerne optages ganske enkelt bedre efter du har åbnet hudens fine porrer med dermaroller.

Find vores udvalg af anti aging her