Anti aging – Nem hjemmebehandling – du sparer tid og penge!

Find den ampul, der passer til din hud – tør hud, rødme, anti aging eller uren hud, det er let klaret i vores oversigt. Er du på jagt efter en god anti aging finder du vores udvalg her.

Rens din hud grundligt
Anti agingEfter grundig afrens (start med den første behandling om aftenen, da du bliver rød) bruger du Dermaroller, Til ansigtet, hals og decolte bruger du den med nåle med størrelse på 0,50 mm og til øjenomgivelser 0,25 mm, hvor huden er tyndere og mere sart.

Du ruller min. fire gange med strøg i lodret og vandret retning, find selv ud hvad din hud kan tåle og hvor hårdt du skal trykke. Kør også på halsen og decolte. Jeg starter altid med øjenomgivelserne, kører under øjet, ud for øjet (der hvor der er “kragtetæer) og lige under øjenbrynet. Derefter ansigt, hals og decolte.

Du åbner hudens porer og alt, hvad du tilfører din hud herefter, optages bedre. Du vil opleve at du får mere glæde af dine hudplejeprodukter, når du arbejder med huden på denne enkle og effektive måde.

Efter rulningen påfører du ampullens indhold (der er til to til tre dages behandling, du bruger den morgen og aften for hurtigst og bedt effekt). Knæk halsen af, den er gjort klar med en perforering, tag en kleenex omkring og knæk den forsigtigt. Husk det er glas, så tryk ikke for hårdt. Du kan også påføre ampullen inden rulningen, så ruller du ampullens indhold ind sammen med dermarolleren.

Du vil opleve at huden nemt optager ampullen og ampullen er et supplement til de produkter, du bruger i forvejen.

Efter rulningen renser du din personlige dermaroller, enten med klorhexidin eller kogende vand. Jeg skyller den grundigt efter brug med kogende vand, lader den lufttørre og lægger den tilbage i den medfølgende boks, så den er steril til næste rulning. Du kan starte med 2-3 gange om ugen, find ud af, hvad din hud har brug for.

I løbet af et par uger vil du se en anden ændring i din hud, den stråler mere og får mere glød – og den bliver mere blød. Hud, der arbejder, ser ganske enkelt sundere ud, ligesom når vi træner vores kroppe, bliver den også smukkere og mere fit.

Anvender du en vandbaseret ampu,l kan du også bruge den omkring øjnene, det giver et ekstra boost til din øjenpleje. Brug stadig din øjenserum/creme, ampullen er et supplement til ekstra pleje af huden.

Det tager en hudcelle 10 dage at forny sig, Så derfor får du et godt og synligt resultat hurtigt.

Find alle vores anto aging produkter her

Reducering af fine linier og rynker