Jeg oplevede en effekt efter kun tre uger! De første måneder skal du bruge det hver aften, men derefter kan du bruge det et par gange om ugen.

Serum til øjenvipper synes jeg er en nem og genial opfindelse, men den skal bruges rigtigt! Ellers får du ikke glæde af de aktive ingredienser, der skal nå ned til vippernes follikler.

Derfor skal du bruge et min på at lægge serummet ordentligt på – nemt ikke -, ellers forbliver dine vipper korte, svage og skadede. Men denne serum giver ingen irritationer og stimulerer vippernes vækst. Mine vipper er blevet stærkere, mørkere, længere og bukker endda af sig selv. Jeg har før min “øjenserum-tid” brugt en øjenvippe-bukker, da jeg elsker, når øjet åbnes på denne måde og giver meget mere liv i ansigtet. Nu kan vipperne vokse sig sundere og pænere, jeg sparer tid om morgenen og mine vipper bliver slet ikke så udsatte som tidligere.

Før vippeserum

Før vippeserum

Flotte øjne

Efter vippeserum

Min kæphest igen, rens rens rens…….Rens grundigt for makeuprester inden du lægger din serum på til natten. Og husk serummen virker bedst på tør hud, så afrens og aftør grundigt.

Vores serum er forsynet med en kort fin pensel, så den ligner fuldstændig den samme metode, der anvendes til eyeliner. Det gør det så nemt at tegne en tynd streg langs øjenvipperne over og under øjnene, samt på øjenbryn. Du kan mærke at produktet absorberes med det samme og får du produktet i øjnene, anbefales det at du renser med vand med det samme. Skulle der opstå irritationer omkring dine øjne, holder du blot en pause. Jeg har ikke oplevet irritationer, jeg er endda også kontaktlinse-bærer.

Sådan gør jeg, afrenser altid min øjenmake-up og hertil bruger jeg mandelolie også selvom min mascara er vandfast. Tørrer grundigt efter med en vattot og lader “øjet” helt tørre inden jeg lægger serum på. Jeg er efterhånden blevet så dreven at jeg har den liggende ved min seng og det sidste jeg gør – inden jeg slukker lyset – er at påføre serum. Jeg påfører kun på de øverste vipper, men oplever dog også vækst på de nederste vipper.

Jeg er så glad for resultatet!
Find den lækre vippeserum her!