Vitamin C kan nedtone solskadet hud, brune pigmentforandringer og booste fine linier/rynker

vitamin C hudplejeC Vitaminet stimulerer dannelsen af kollagen og beskytter cellemembranerne. Vitamin C bekæmper de frie radikaler, og virker således reparerende på ansigtshuden.

Stabiliteten og effekten af produkter, der indeholder C-vitamin afhænger af typen af vitamin og hvordan forarbejdningen har været. Denne ampul indeholder et meget følsomt og rent Vitamin C-derivat, der omdannes til effektivt Vitamin C ved hjælp af hudens egne enzymer.

Vitaminet C har en fremragende kollagen-syntetiserende egenskab, dvs den fremmer regenereringen af de elastiske collagener. Den har en superlysende virkning og intensiverer hudens lysstyrke og giver en procelænsagtig glød.

Denne nye formel indeholder avanceret C-vitamin, som kan trænge dybere ned i huden og give bedre effekt.

  • Opfriske hudtonen
  • Forebygge pigmentpletter: modvirker at hudens farvestof overføres til hudcellerne og danner pigmentpletter.
  • Vitamin C, omdannes naturligt til A-vitamin i huden og giver dig dermed den fornyende effekt, uden at du irriterer din ansigtshud.
  • Vitamin C er en sikker favorit til ansigtshuden, idet den er en beskyttende antioxidant, som stimulerer kollagenproduktionen og lysner/ensarter hudtonen.
  • Frisk duft, som skærper sanserne. Når den er trængt ind i huden, påfører du ansigtscreme.

For et effektivt boost af huden og gløden, bruger du Vitamin C serum morgen og aften over en periode.

Brug en dermaroller
Hvis du bruger dermaroller, kan du få endnu mere glæde af dine plejeprodukter, da undersøgelser viser, at huden tager meget bedre imod alt hvad du påfører efter brug af dermaroller.

Her får du dobbelt effekt, idet dermaroller giver mere glød og det gør Vitamin C serum også.