Prøv lige denne mini-kur, både før og efter nytårsaften!

VenindehyggeMåske har du fået hudplejeprodukter i julegave, eller et skønt gavekort, så du selv kan vælge produkter, serum, dag og natcreme, peeling, masker mfl……

Julefridagene giver dig måske tid og lyst til ekstra pleje af din hud eller du kan få startet nogle gode rutiner, som kan følge dig ind i det nye år, et nytårsfortsæt – ekstra god pleje af min hud.

Skænk dig et godt glas champagne og afrens din hud. Vil du have ekstra god effekt af dine hudplejeprodukter, skal du bruge en derma roller. Den laver små prikker i din hud, 0,50 mm til selve ansigtet og hals, til øjenomgivelserne 0,25 mm. Hvis du går på youtube og skriver derma roller vil du se utallige gode resultater på før og eller billeder.

Jeg har selv brugt derma roller i flere år med stor succes og det er nemt og det virker! Start med et par gange om ugen inden sengetid og efter 2-3 uger vil se en bedre glød i din hud, vi træner jo også vores kroppe, så se dette fif som “træning” af din hud.

Knæk toppen af din caviar ampul, det gøres nemt evt med en kleenex om toppen og masér den rene celle-fornyende caviar-ampul ind i ansigt, hals og decolté (en ampul rækker til flere behandlinger afhængig af din huds tilstand og afhængig af hvor stort område, du ønsker at behandle). Da ampullerne kun indeholder rene ingredienser, skal den bruges indenfor tre dage. Men bruger du den morgen og aften i denne mini-kur har du til 2-3 dage.

Denne ampul understøtter hjælper hudens mikrocirkulation, fremmer dannelse af nye celler, øger hudens evne til at binde fugt og glatter ud. Og har du brugt derma roller, vil huden optage de efterfølgende produkterne endnu bedre.

Vores ampuller findes i 35 lande og arcaya (den tyske leverandør) udvikler stadig nye ampuller og cremer. I Skandinavien har vi valgt at tilbyde kosmetologens egne produkter direkte til slutbrugerne, så du får et produkt med ekstra gode ingredienser og koncentrater.

Så dit nytårsfortsæt kan betale sig for din huds fremtidige pleje, skønhed, udstråling…….se smukkere ud i 2016!!

Find alle vores ampuller her