Hvis du kun skal købe én eneste ny hudpleje-ting her i foråret og sommeren – så skal det være Hyaluronsyremasken. Det gælder især, hvis du er over 35 … men du vil være lykkelig for den også hvis du er ung. Den er nemlig en lifesaver samtidigt med, at den giver en løbende forbedring af huden.

Og hvorfor er hyaluronsyre så genialt? Hyaluronsyre er en naturlig ingrediens i din krop, og det molekyle, der mere end noget andet sørger for at optage og fastholde fugt i din hud. Med alderen mindskes forekomsten af hyaluronsyre (ja, det hele går den forkerte vej, som vi bliver ældre….), og det er en af de væsentlige grunde til, at din hud bliver tørrere og mister sin glød. Ikke den eneste, men en væsentlig grund. Hyaluronsyre er så effektiv, at den også bliver brugt som filler med indsprøjtninger i ansigtet på de store klinikker.

 

Effekt uden sprøjte og kniv

Hvis du nu ikke lige er vild med større indgreb, eller blot ikke kan lide sprøjter – så er det, du klapper i hænderne, når du får prøvet den blå hyaluronsyremaske.

Du får nemlig en umiddelbar og fantastisk effekt. På kort tid – 10 minutter er nok. Vi bruger den næsten altid sammen med dermarolleren (den køler lækkert efter din rulning), men du får faktisk også et flot resultat, hvis du ”bare” smører den på huden.

Den her lille blå skinnende sag er enkel at bruge: rens din hud, brug evt. din dermaroller, og smør et ikke for tykt lag på dit ansigt og hals. Du kan sagtens komme masken omkring øjnene … og hvem har ikke brug for lidt ekstra fugt dér? Vent 10-15 minutter, og vask masken af. Du kan sagtens lade den sidde længere, du behøver bare ikke mere tid for at få dit boost. Kom din ansigtscreme på – eller sæt eventuelt trumf på ved også at bruge hyaluronsyreampullen under cremen – og læg din makeup.

Brug et minut på at beundre dig selv. Ren forelskelse!

Men brug lige halvandet minut eller 2 til at beundre dig selv. Frisk, saftig hud, lidt ekstra fylde de rigtige steder, hvor huden har suget fugt, strålende glød. Ja tak!!

 

Hvad er det for en langsigtet virkning?

Vi kender faktisk ikke en eneste, der ikke sværger til masken, når først de får den prøvet. Det betyder bare noget, at man kan se en effekt med det samme … og så er der altså også den langsigtede virkning. Hyaluronsyren kan, når den trænger ind i huden, fastholde fugten. Det er en af grundene til, at vi er så glade for dermarolleren, for de mikroskopiske prik giver en hurtigere og direkte vej for at vores ampuller og masker kan få effekt helt inde i underhuden.

Din krop producerer ikke mere hyaluronsyre, fordi du bruger masken – men du kan genopbygge en del af det tabte ved regelmæssig brug.

Hyaluron Plus

Så – skal du have en lille blå sag i din garderobe snart?