Vore kroppe får det bedre af at træne, det sker også for vores ansigtshud, når du bruger en dermaroller.” Udtaler Anne Mette.

Træn din hud med en Dermaroller

De 540 mikroskopiske titaniumnåle, der sidder på en dermaroller (0,5 mm til ansigtet og 0,25 mm til øjenomgivelserne), vil stimulere din hud og dermed give den mere glød og friskhed.

Når du ruller med din dermaroller, som laver meget små huller i din hud, vil din hud straks begynde at arbejde. Du vil opleve en let rødhed de første gange (start med en behandling en aften). Huden tror, den er skadet og derfor begynder den at gendanne sig. Din huds struktur forbedres og den får automatisk mere glød, fordi der arbejdes med den.

DermarollerDermarolleren styrker også den naturlige collagen produktion og tilsætter du så ekstra collagen og derved giver din hud et boost kommer den til at se friskere og mere sund ud. Din hud bliver også blødere. Alt hvad du påfører bagefter rulningen, vil blive optaget bedre, fordi din hud er åben via de mikroskopiske åbninger.
Nye hudceller gendannes efter ca 10 dage, så du kan hurtugt se et resultat.

Væksten af nyt bindevæv og de nye hudceller vil jævne ujævnheder og samtidig give dig en sundere teint. Det sker, fordi du nedbryder den gamle hud og sætter gang i kroppens egen helingsproces og accellerer gendannelsen af nye hudceller.

En af mine kunder oplever, at hun bruger mindre natcreme nu end tidligere før hun brugte dermaroller. Så du kan på sigt mærke en besparelse på dine cremer, fordi du bruger mindre, da huden bliver nemmere at mætte.

Husk din dermaroller er din egen, du må ikke dele den med andre. Det kan skade jeres hud, hvis I begynder at blande jeres hudceller. Har du slemt udbrud af uren hud, må du ikke bruge dermarolleren, da den kan flytte bakterierne rundt i din ansigt. Brug en ampul med Milk and Honey som stabilserer hudens ph-balance og dermed forsvinder dine urenheder.

Det øger vores selvtillid at vi ser bedre og friskere ud – og husk ansigtet er det første der møder andre mennesker.
Find vores udvalg af Dermarollers her