Dermaroller god og effektiv behandling

Du kan nu selv udføre en enkelt og effektiv behandling mod rynker i dit ansigt, på hals og decolté.

Find din dermaroller her

Det kræver et minimum af investering, for ca kr. 800,- er du igang med en månedskur, der giver resultater allerede et par uger……

98% af vores hud er collagen
Dermarulle98% af vores hud er collagen, og jo ældre vi bliver vi bliver, jo langsommere bliver gendannelsen af alle mulige forskellige celler i vores hud og krop. Vi gendanner derfor ikke collagen så hurtigt som tidligere. Derfor er det så vigtigt at få gang i huden, så den også producerer collagen og dermed formindske fine linier og rynker og bevare vores hud smuk, ren og sund hud med glød og udstråling.

Dermaroller anvendes både forebyggende og som behandling af fine linier, rynker, ar og generelt hvor huden skal styrkes.

Dermarolleren laver små microhuller i din hud og forøger dermed aktiviteten og cellefornyelsen i huden så collagen og elastin produktionen aktivieres og der produceres nye hudceller. Det tager ti dage for en hudcelle at forny sig, så du vil hurtigt se et resultat på din hud, den får straks mere glød når du bruger din dermaroller og den øgede produktion af collagen og elastin vil give dig en yngre, smukkere og fastere hud.

Nålene nedbryder hudens barrierefunktion, hvilket betyder at huden er åben og modtagelig for effektive stoffer, som kan arbejde dybere i huden og give større effekt.

Når du har rullet, bruger du ampullen som indeholder de aktive ingredienser der nu kan trænge bedre og hurtigere ind i din hud. Du vil opleve at ampullen absorberes hurtigt.

Du skal huske grundig rens af din ruller med klorhexidin eller lignende. Efter afrens lader du den lufttøre og lægger den tilbage i det medfølgende etui, som beskytter mod bakterier. Den er klar til brug og nem at transportere med alle steder. Din dermaroller er dit personlige redskab til hjemmebehandling, du må ikke dele den med andre. Der kan være forhold i en andens hud, som ikke er gunstig for din – og prisen for en dermaroller ligger på et niveau. hvor vi alle kan deltage. Du kan jo sammenligne din investering med et besøg hos en kosmetolog.

Hjemmebehandling
Til hjemmebehandling må vi ikke bruge “større” nåle end 0,50 mm. Bruger du mere end dette, vil jeg anbefale at du får behandlingen udført hos en kosmetolog, idet der skal følges strenge retningslinier for korrekt anvendelse. Du kommer længere ind i huden med større nåle end 0,50 og dermed øges risikoen for forkert behandling, som kan skade din hud og ikke mindst give dig en bakteriel skade. Der skal også bedøvelse til, så den nemme og næsten smertefri hjemmebehandling får et andet setup. Kosmetologen vil påføre en creme, som skal virke inden behandlingen startes, så den tidsbesparelse og den økonomiske besparelse forsvinder jo helt. Derfor synes jeg at hjemmebehandlingerne er et hit!

Du bruger 0,25 mm til øjenomgivelserne, 0,50 til ansigtet og hals/decolte. Vi anbefaler at du bruger dermarollerne 2-3 gange om ugen. Start om aftenen, da din hud bliver rød. Afrens altid grundigt dit ansigt samt fjern din øjenmakeup, det er vigtigt at din hud er ren, således du ikke kører bakterier, snavs og lignende rundt i ansigtet – og rul med den rensede dermaroller i lodrette og vandrette strøg henover dit ansigt, hals og decolte fire gange i hver retning.

Brug 0,25 omkring øjnene, fire strøg under øjnene, hvor der kan forekomme “poser”, mørke rande, talgknopper osv. Kør ligeledes fire strøg ud for øjet, der hvor vi har “kragetæer” og til sidst ovenpå øjenlåget. Jeg bruger 0,50 på selve øjenbrynet og sætter dermed gang i blodcirkulationen og øger hudcelleproduktionen.

Hvor længe resultatet holder er meget individuelt, afhænger af genetiske og arvelige faktorer, rygning, motion, levevis, stress, sygdom, hudpleje generelt osv.

Dermaroller behandlingen er velegnet til alle hudtyper
Dermaroller behandlingen er velegnet til alle hudtyper, men har du acne (altså med betændelse) må du ikke anvende dermaroller, da du kan flytte bakterierne til andre steder i ansigtet. Meget sart hud må ikke bruge dermaroller. Er du i tvivl, spørg en fagperson.

Jeg fik i sin tid anbefalet en dermaroller af min kosmetolog og idag vil jeg ikke undvære den. Den er så effektiv og meget enkel at bruge. Det tager fem minutter to til tre gange om ugen og jeg kan øge effekten ved at bruge ampullerne afhængig af hvad min hud har brug. Hyalyronsyren er ren fugt, c vitaminen bruger jeg til min rocasea eller caviar til ren opstramning. Jeg skifter mellem disse ampuller året igennem og bruger også aloe vera efter solbadning.

Jeg har ikke fire serummer stående, som skal bruges indenfor seks til tolv måneder men kan åbne en ampul, som strækker til 2-3 dage med påføring morgen og aften. Serummen trækker hurtigt ind i huden og du bruger de produkter du plejer efter behandling med dermaroller og ampul. Dermaroller og ampul er et effektivt supplement til dine allerede etablerede hudpleje rutiner.

Da nålene er lavet af titanium er de særdeles holdbare og dermarolleren holder mindst et år afhængig af hvor ofte du bruger den.

Titanium er ruster ikke ifm med fugt eller vand.
Dermarolleren, som jeg sælger i størrelse 0,25 mm og 0,50 og sælges til nedsat pris for et sæt, har 540 micronåle lavet af titanuim og er CE mærket, som er en nøgleindikator for et produkts overholdelse af EU-lovgivningen.