Dermaroller, den nemmeste og mest effektive – og meget økonomiske skønhedsbehandling!

Allerede efter et par ugers behandling med dermaroller og ampul vil du kunne se et resultat.Din hud føles blødere, linierne bliver mindre, din hud stråler….du kan nemt og enkelt investere i din hudpleje og se frem til at få en hudstruktur og udstråling, hvor det ikke er nødvendigt at bruge farvet creme!

SE VORES UDVALG HER

Dermaroller, det er optimalt for mig, især i forårs- og sommermånederne.

Efter afrens af din hud, som du plejer eller måske en anelse mere grundigt, anvender du dermaroller i lodrette og vandrette rulninger, i ansigtet, på hals og decolte. Du skal anvende 0,50 mm til ansigt, hud og hals og 0,25 mm til øjenomgivelserne, hvor huden er tyndere og mere sart.

DermarollerDu kan sammen med dermarolleren eller lige efter rulningen påføre den ampul, der passer til din hud. De bitte små huller som dermarolleren laver i din overhud vil åbne for hudens modtagelse af serummet fra ampullen, det virker i dybden og hjælper med hudens egen helingsproces. Din naturlige kollagenproduktion vil øges og bruger du ampullen med kollagen, vil du får endnu bedre effekt. De nye fine hudceller vil få hjælp på vej i deres helingsproces. Blodcirkulationen stimuleres også og huden bliver strammere.

Vil du give din hud endnu boostning, er det nye serum 818 et rigtigt godt supplement. Den går ind og forlænger hudcellernes dna-celle-strenge. Hver gang en celle deler sig, bliver dna-strengen kortere, men 818 kan hjælpe dine celler til at forblive længere.Kliniske test viser de gode resultater, og produktet er netop kommet til Europa.

Jeg kan tydeligt se en ændring min huds toning, den fremstår mere ensartet og sundere, især på mine pigmentområder og jeg kan også se en forskel på mine rosasea pletter.

Så her er en kombination, hvor jeg løser min hudproblemer istedet for at skjule dem bag en makeup creme/foundation, hvor huden slet ikke kan ånde.

Find vores udvalg af dermarollers her