Jeg startede med at bruge dermaroller for flere år siden, en meget nem, enkel, skånsom og smertefri behandling. Den rigtige dermaroller består af 540 små titaniumnåle, den kommer ikke ned i det mellemste hudlag, så der forekommer ingen blødning eller sår efter behandlingen. Du kan gøre det overalt (på rejser, weekends mm) og det tager ingen tid. Så når du går i gang med dine hjemmebehandlinger, får du ingen afbræk i behandlingerne.

SE VORES UDVALG HER

Dermaroller kræver ren hud

Dermaroller, sådan bruger du en dermarollerEfter grundig afrensning af huden (start med at gøre det om aftenen, du bliver rød de første gange afhængig af din huds tilstand og hvor hårdt du trykker) kører du med dermarolleren i minimum 4 lodrette og vandrette strøg. Husk at løfte dermarolleren mellem strøgene så du ikke kører på tværs. Du kan starte med 2 gange pr uge og derefter kan du øge til 3-4 gange.

Dermarolleren sørger for at lave mikroskopiske huller i huden og huden tror at der er sket en skade. Huden vil automatisk begynde at arbejde og regenere sig. Der starter en helingsproces. Du kan rulle den ampul ind i huden, som passer til din hud pt.- den kan være tør, have fine linier, have brug for et anti aging produkt, uren eller fedtet eller blot trænge til en god gang selvforkælelse.

Din hud får styrke og glød tilbage og en hjemmebehandlingsroller må højst have 0,5 mm nåle til ansigtet og 0,25 mm til øjenomgivelserne, som er tyndere og derfor miere sart. Bruger du en vandbaseret ampul kan den også bruges omkring øjnene, så sparer du din øjencreme den/de dage.

Herefter bruger du de produkter du plejer, nat og dagcreme, ampullen er et supplement, til det du allerede anvender og ampullerne kan bruges sammen med alle andre mærker.

Husk din dermaroller er personlig og har du i perioder hudinfektioner må du ikke anvende den. Det vil kun forværre din huds tilstand, da bakterierne således vil blive kørt rundt i ansigtet. Rengør dermarolleren med klorhexidin eller kogende vand. Jeg bruger selv kogende vand og lader den lufttørre. Afhængig af hvor meget du bruger dermarolleren skal den udskiftes efter 1-2 år.

Find vores udvalg af dermaroller her