Glat hud, spændstighed eller glød? Hvornår føler du dig tiltrækkende?

Tror du, at du behøver at være ung som kvinde for at være tiltrækkende? Ej – det er lang tid siden. Kig bare på biografpremiererne og de rollemodeller, der er fremme i dag. Verden er langt mindre forskrækket over grå hår og erfaringsrynker i ansigtet – og det er superfedt.

Det betyder også, at anti-aging har fået nogle andre områder at sætte ind på. For det at føle sig tiltrækkende handler ikke længere om at hale huden så stramt som muligt ud over ansigtsknoglerne. Vi føler os eksempelvis glade og tiltrækkende, når vores hud har glød. Når den er lidt fyldig. Når bekymringsrynkerne er blevet glattet lidt.

Og det er forskelligt, hvad vi hver især fokuserer på. Det handler om, hvilken type komplimenter, vi får. Hvad der får dig til at føle dig smoking hot. Hvornår du er fristet til at flirte lidt med dit eget spejlbillede.

Pointen er, at som vores hud bliver ældre, kræver den afgjort noget mere pleje, noget specialiseret pleje. Der er bare ikke længere kun én formel for, hvad der ser lækkert ud i relation til alder.

Alligevel – der er nogle generelle ting, der får dig til at se frisk, sund og tiltrækkende ud – uanset alder:

 

 

5 tegn på sund frisk hud

  1. Fugtmættet hud
  2. Fyldig hud og læber
  3. Jævn farve i huden ..med lidt glød
  4. Jævn hud (det kan godt være med rynker, vi taler ikke kun glat hud)
  5. En hals, der matcher dit ansigt (husk den ved hudpleje

 

 

Du behøver ikke kniven og sprøjten. Alt dét her kan du opnå ved god effektiv hudpleje:

5 gør-det-selv tricks til sundere, friskere hud

  1. Rens omhyggeligt og dybderens/skrub 2 gange om ugen. Når de døde hudceller er væk fra din hud, ser den automatisk friskere og glattere ud. De 3 største syndere i forhold til aldring af hud er sol, røg og MANGLENDE rens! Når din hud ikke er ren, ser den dødere ud, og dine møgdyre produkter kan ikke trænge ind i de tilstoppede porer. Du behøver overhovedet ikke købe superdyre renseprodukter. Men køb nogle gode, og brug dem!
  2. Du skal ikke bare smøre hudplejeprodukterne på. Massér dem ind gennem flere minutter – det øger blodgennemstrømningen og optagelsen af produkterne. Også, hvis du har brugt din dermaroller forinden.
  3. Udnyt natten til at regenerere huden. Hele din krop regenererer om natten. Også din hud. Stofferne i din hudpleje får lov at virke i ro og mag, fordi du slapper helt af. Sørge for at rense af og komme hudpleje på 15-20 minutter før du lægger dig … så stofferne bliver på huden, og ikke bliver gnedet af i pudebetrækket.
  4. Kig efter produkter med hyaluronsyre og collagen for at forbedre fugt og fylde i din hud. Det er 2 naturlige stoffer i din hud, som du mister gradvist, efterhånden som du ældes… og dem kan du tilføre gennem hudpleje. Desuden … drik nu det vand!
  5. Vælg de produkter, der passer til netop din huds situation – og få en mere ensartet hud og hudtone

 

9 ampuller til lækker anti-aging

Anti-aging er mere og mere individuel. Se nogle 9 eksempler på ampuller, der kan gøre en stor forskel for dig på bare 2-14 dage.

 

 

 

Beauty sleep 

Skønhedssøvn på en helt ny måde: brug denne ampul med phytostamceller og peptider og vågn op med en smidig og strålende hud. Linier og rynker mindskes sammen med evt røde pletter og mindre irritationer.

 

Stem cell

Stamcelle-ekstrakter og regenerative elementer fra alpine rosen forlænger den cellulære livscyklus. Rynker og fine linier mindskes og hudens konturer bliver straks bedre. Se resultater så snart du har påført.

 

Viper  

Argireline peptid i serummet er intensivt og højt effektivt udglattende på rynker omkring munden, øjnene og i panden. Du kan se virkningen med det samme, og kan bruge den som en kur over en længere periode for mere varige resultater.

 

Golden repair

Luksuriøse ingredienser. Rent guld. Laksekaviarekstrakt. Energi, maksimal pleje og opstrammende effekt. Du får et strålende og forkælet udseende!

 

Collagen plus

Ren collagen. Serummet udglatter, polstrer, opstrammer, og genopbygger udtørret hud og forbedrer glathed og spændstighed.

 

Best caviar 

100 % ren kaviarekstrakt med masser af proteiner og vitaminer. Understøtter hudens mikrocirkulation og fremmer dannelse af nye celler. Din hud bliver bedre til at fastholde fugt og ser fastere og strammere ud.

Argan & Mango

Naturens anti-aging: arganolie fra Marokko. Forebygger udtørring og ældning af huden. Mango gør huden elastisk, smidig og sund.

Hyaluronsyre

Ren hyaluronsyre – ren fugt til din hud. Fastholder fugten i de underliggende hudlag og udfylder rynkerne vedvarende.

 

Volume lips

Forøger straks volumen på læberne og gør dem glattere ved intensiv konsolidering af læbekonturen og formindskning af læberynker.