Vil du have effekt? Eller vil du lade dig forføre af reklamer?

Hvorfor er det vi tror, at hvis ting er dyre, så er de bedre? At det skal gøre ondt for at det kan gøre godt? At hvis vi har set mange reklamer for noget, så betyder det, at det virker (og ikke, at virksomheden havde valgt at bruge et ret stort marketingbudget)?

Jeg er sikker på, at vi alle kan blive enige om, at man nok ikke skal købe sin hudpleje i 10’er butikker eller kinesiske ”vi-har-alt”-webshops. Men når vi kommer lidt højere op i kvalitet, kan det godt betale sig at lige se tingene an. Både for dit ansigt og for din pengepung.

Det, du er ude efter, er jo den rigtig virkning. Uanset, om du har en god hud, du bare gerne vil passe på, eller om du har en decideret udfordring med din hud.

 

 

Hvad skal på din hud? Ingredienserne eller indpakningen?

En af grundene til, at jeg faldt for ampullerne og besluttede at tage dem til Danmark var netop, at der ikke var så meget slinger i valsen hos de dygtige tyske producenter. De gik efter effektivitet og virkning … og en anelse mindre efter det nyeste hippe design på emballagen. Selv om jeg nu synes, at ampullerne ser rigtigt lækre ud. Men det ER ikke emballagen eller reklamen, der skal på din hud. Det er ingredienserne.

Jeg har tænkt en del over det på det seneste, jeg lægger nemlig mærke til det, når jeg ser kvinder og mænd, der lader sig besnære til at købe dyre produkter og behandlinger på eksklusive klinikker. Der er ikke noget i vejen med hverken produkterne eller klinikkerne, vil jeg lige skynde mig at sige.

For jeg er en almindelig dansk kvinde, så jeg holder øje med, hvad mine penge går til. Og effekten? Den ved jeg, at du nemlig kan få derhjemme. For et helt andet beløb, og du kan behandle dig selv med meget større frekvens, end hvis du skulle smide et par tusinde, hver gang du skulle have en behandling.

Få den professionelle effekt med paramedicinske produkter … hos dig selv

De produkter, du finder hos Ampullab – de er faktisk godkendt af uafhængige instanser til professionelle behandlinger med eksempelvis mesoterapi, laser, ultralys og lignende. I Tyskland kalder man denne type produkter paramedicinske. Det betyder, at effekten er dokumenteret, også af uafhængige organisationer, og du ser resultater hurtigt. Nogle gange allerede efter første behandling eller brug, og i hvert fald efter 14 dage.

Prisen? Den er til gengæld minimum 25% lavere, når du sammenligner med produkter af samme kvalitet. Her går jeg ud fra, at de dyre behandlinger og produkter virker. Det er selvfølgelig ikke sikkert, men det er rimeligt at tro, at de også har været omhyggelige med deres opgaver.

 

Golden Dew creme

Tager du eksempelvis vores cremer og masker, som da bestemt ikke er gratis? Så vil du opdage, at der er dobbelt så meget indhold i. Tager du ampullerne med fx hyaluronsyre, kan du nøjes med at købe 5 ad gangen i stedet for 30 … og de er stadig 25% billigere.

Gør dig selv den tjeneste at give dig selv en god hudplejerutine i dit eget hjem, find de produkter, der giver den bedste effekt. Lad være med at købe dem for dyrt – og brug de penge du sparer på en weekend eller en miniferie, hvor du kan vise din fantastiske hud frem!