Har du det som jeg og mange andre kvinder med en mega travl hverdag fyldt med familie, job, motion, venner, rejser osv – og føler du indimellem, at der ikke er tid (og måske råd til) ekstra pleje af dig og din ansigtshud?

Effektiv anti-aging – Når vi har glød og en dejlig udstråling fra vores hud, føler vi os ganske enkelt bedre tilpas.

Effektiv anti-agingHer er løsningen, en nem og effektiv hjemmebehandling, som du kan lave et par gange om ugen lige inden sengetid. Huden bliver rød, så derfor er det ideelt at gøre dette om aftenen, så huden kan arbejde videre hele natten.Effektiv mod slap hud, tør hud, grå hud, anti aging osv.

Så nu behøver du ikke at bestille tid hos kosmetolog eller hudterapeut, køre efter det eller sørge for børnepasning eller tilsidesætte andre gøremål.

Du kan enten droppe dine besøg hos kosmetologen eller du kan forlænge tiden imellem behandlingerne. Du sparer både tid og penge……

Det er nemt at foretage behandlingen, ja selv også på ferien. “Maskinen” og produkterne til behandlingen fylder og vejer intet, så du tager det bare med i håndbagagen, jeg har det med overalt. Jeg har brugt derma roller i flere år og produktet passer fint i vores skønhedsfilosofi, NEMT, ENKELT, EFFEKTIVT!

Du kan købe derma roller med forskellige længder på nålene, start altid med 0,50. Den til ansigtet koster kr. 249 og det er samme pris for den til øjenomgivelserne, men her er nålenes længde 0,25 mm, da øjenomgivelsernes hud er tyndere end huden i resten af ansigtet. Den findes også i en bred udgave til kroppen.

Invester i en derma roller, sørg for at det er den udgave med 540 titaniumnåle. Den har været på markedet i mange år og hvis du søger på YOUTUBE vil du kunne finde rigtig mange indlæg, billeder osv, der viser dens helt gode og effektive formåen.

Rul 3-5 minutter og motiner din hud, i lodrette og vandrette strøg og mærk selv efter, hvor hårdt du skal trykke. Vent et par munitter og du vil føle at huden begynder at arbejde.

Efter brug af derma roller påfører du den serum fra den ampul, som passer til din hudtype, tør, slap, arret, anti.aging osv. Se i oversigten på hjemmesiden hvilken ampul, der passer til din hud eller kontakt os på mail eller telefon.

Gentag behandlingen et par gange om ugen, du får glød og din hud ser friskere og sundere ud. Du vil også opleve at huden føles blødere.

Find din derma roller her …