Effektiv anti aging kur – Vores rene C vitamin-ampul har flere egenskaber…….

Ampullen indeholder højfølsomt, ren C vitamin, som hjælper hudens egen dannelse af C vitamin og dermed indvirker den på de anti aging kurdybereliggende hudlag. Den giver desuden huden en lysende udstråling. C vitamin hjælper med dannelse af de elastiske fibre og bindevæv, derfor er den også rigtig god collagen-booster. Desuden medvirker den til opheling af mindre sår og skader, her tænker jeg primært på rosacea. Jeg oplever, at i de perioder, hvor mine rosacea-pletter kommer frem, kan jeg holde dem nede med C vitamin ampullen. Kan bruges i hele ansigtet men også blot lokalt.

Har du brug en effektiv anti aging kur, og måske lider du – som jeg – også af lidt rosacea?
Rosacea er en kronisk betændelse, der får huden i ansigtet til at rødme, og den kan også give knopper, som kan minde om akne, men dog slet ikke knopper fyldt med betændelse olign.

Op til ti procent af befolkningen rammes, dog mest i 30 til 50 års alderen og vi kvinder rammes oftere end mænd. Og vi ved jo godt, at vi kvinder går mere op i anti aging behandlinger end mændene gør…….”Sygdommen” kan ikke helbredes ellers fjernes helt fra ansigtet, men kan typisk dæmmes ved at passe huden grundigt. Så afrensningen morgen og aften er vigtigt, men også beskyttelse af huden ved sollys, varme- og kuldepåvirkninger. Hvis du spiser mad med stærke krydderier, vil disse pletter også kunne blusse op.

Efter afrens bruger jeg min Derma Roller 2-3 gange om ugen, og derefter ampullen med C vitamin morgen og aften. Du knækker toppen af ampullen, husk det er glas, så pres ikke for hårdt, brug evt. en kleenex til at holde om toppen, når du knækker den. Se evt video på vores hjemmeside.

Bruger ampul både morgen og aften (en ampul rækker til 2-3 dage), så nogle gange skal jeg bruge et par stykker indtil pletterne er dæmpet. De forsvinder ikke helt. Når C vitaminen er trukket ind i huden (tager blot et par minutter), påfører du den dag eller natcreme, som du plejer at bruge. Ampullen er et supplement til de produkter, du bruger i forvejen.

Det vi skal fremme i forbindelse med vores anti aging behandlinger er bla kollagen produktionen. Kollagen er et protein, som få huden til at se sund og fast ud..

Find vores anti aging produkter her