Tørre neglebånd, Skiften i vejret giver tørre og flossede neglebånd ligesom vejrskiftte også gør noget ved vores hud.

tørre neglebåndFlossede og tørre neglebånd kan give anledning til at pille i dem, men LAD VÆR MED DET! Vi skal også pleje vores negle ekstra når kulden kommer, da både negle og hud har større tendens til at tørre ud.

Neglebåndet har til formål at beskytte din negle mod bakterier, som kan ødelægge neglens udseende og forårsage betændelse.

TRIND negle balsam indeholder fugtighedsbevarende stoffer, som er specielt tilpassede til at give og bibeholde fugten i skøre negle. Neglen består af tre lag hornceller. Mellem disse lag findes naturlig neglefugt.

Hvis du har hænderne i megen vand, arbejder med kemiske stoffer eller bare generelt bruger dine hænder meget, kan du opleve flossede, knækkede, svage og skøre negle. Alderen har også noget at sige og du kan også af rent genetiske grunde have svage negle.

Erfaringer fra engelske undersøgelser viser, at jernmangel også kan give skøre negle.

Sådan gør du!
Begynd med at anvende Trind Nail Balsam dagligt de første to uger. Vi anbefaler også at smøre neglebånd, da de kan blive tørre og dermed nemt sprækker.

Du kan nemt fortsætte med at bruge Nail Balsam mindst en gang om ugen til dine skøre negle (eller når du føler, at neglene behøver fugt). Eller blot når du skifter neglelak.

Start med at rense neglen og massér Nail Balsam ind i neglen og på neglebånd, indtil den er tør. Denne lette massage øger også blodcirkulationen. Det tager ganske kort tid og du vil hurtigt opleve en bedring. Neglen og neglebåndene bliver ganske enkelt blødere og derfor nemmere at arbejde med.

Lige efter denne enkle behandling med Nail Balsam kan du bruge neglelak og som altid er det godt at anvende en under og/eller overlak.

Så du kan vælge at tage et par uger fri for neglelak og dermed give dine lys og luft. Du kan også påføre neglelak dagligt efter behandlingen med balsamen.

Biotin eller B7 er et vandopløseligt B-vitamin, som medvirker ved cellernes genopbygningsproces og er et hjælpeenzym, som hjælper ved omsætningen af fedt (også det neglefedt, der ligger mellem hornlagene). Biotin er også vigtigt for aktiveringen af bakteriebekæmpende enzymer.
Find det lækre produkt fra TRIND her